Bila Si Manja Batuk Dan Selsema...

Assalamualaikum..

  Alhamdulillah..bila tau bulan November ni promosi Omega Guard, saya memang suka..umpama orang mengantuk disorongkan bantal. Kebetulan juga, saya nak kongsikan testimoni diri sendiri berkat pengambilan Omega Guard.


 Sebelum itu, bagi anda yang ingin mengetahui manafaat Omega Guard, boleh klik Omega Guard Dan Manafaatnya. Okay berbalik kepada testimoni saya tadi, ini merupakan testimoni fresh saya..hehe..baru je berlaku tengahari tadi. Alkisahnya, sekarang ni musim hujan, cepatlah kena demam dan selsema. Kalau saya demam saya takde la risau sangat, tapi bila Amna yang demam, memang susah hati. Dah sekian lama tak selsema dan demam, tiba-tiba hari ni demam selsema pula. Hingus meleleh-leleh kat hidung. Kalau saya yang tengok ni rimas, apa lagi Amna kan?

  Lepas tu baru teringat Omega Guard masih lagi ada stok kat rumah. So apa lagi, bagi lah Amna sebiji. Amna ni dia boleh telan je sebiji Omega Guard tu..siap kata sedap lagi. Kalau anak-anak anda tak boleh tahan dengan bau dan rasa minyak ikan Omega ni, boleh letakkan dalam susu ye..atau boleh juga campurkan dalam minuman anak anda yang lain asalkan bukan minuman panas. Lepas makan Omega tu, bagi dia rehat dan tidur. 2 jam tidur kemudian, bangun-bangun je, Amna cakap 'Ummi, Amna tak demam dah..tengok..takde hingus dah'..betul la!! memang tak demam dah..hingus pun dah kering!! Bestnya Omega Guard ni.

  Bukan anak saya je tau makan omega ini selsema terus hilang. Cuba tengok testimoni ibu-ibu ni:

TESTIMONI 1:


TESTIMONI 2:


TESTIMONI 3:

  Alhamdulillah..Omega Guard menjadi pilihan ibu-ibu untuk mengelakkan anak daripada terus mengalami demam yang berterusan. Anda tak nak cuba? Untuk promosi bulan ini, beli 6 botol Omega Guard, anda akan dapat 1 botol PERCUMA dan Cash Bonus yang terus akan dikreditkan ke akaun anda pada 15hb Disember depan. Ohh..satu lagi, Omega ni bukan untuk kanak-kanak je ye..orang dewasa, warga tua pun boleh amalkan. Berminat? Boleh terus hubungi saya :)



** These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent and cure any disease.

0 comments:

Post a comment