Vitamin E - Rahsia Memikat Hati Suami...

Assalamualaikum..

  Apabila umur semakin meningkat, sebagai wanita kita mungkin akan mengalami masalah kedinginan dalam hubungan suami isteri. Ini mungkin kerana pengaruh hormon dalam tubuh badan kita disamping tugasan kita seharian  yang boleh menyebabkan kita letih dan tak bermaya untuk melayan suami. Tak kurang juga kedinginan ini mungkin disebabkan oleh keadaan pre-menaposal yang tidak dapat dielakkan oleh setiap wanita.  Jika anda mula menunjukkan tanda-tanda dingin terhadap hubungan suami isteri, anda mungkin boleh semarakkan keintiman anda semula dengan Vitamin E Shaklee. Bila sebut saja Vitamin E, rata-rata yang mengambil suplemen Shaklee tahu bahawa Vitamin E merupakan Vitamin Cinta. Tapi khasiat vitamin E bukan sekadar vitamin cinta saja tau..banyak lagi khasiat Vitamin E antaranya

  • Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
  • Kulit nampak halus gebu dan licin
  • Mengurangkan jeragat, parut dan jerawat
  • Mengurangkan masalah minyak dan kulit kering pada wajah
  • Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda
  • Mengurangkan sakit sendi
  Mari kita lihat pula testimoni mereka yang mengambil Vitamin E untuk hubungan suami isteri

TESTIMONI 1TESTIMONI 2


TESTIMONI 3

    Lebih testimoni boleh klik DISINI

  Untuk makluman, Vitamin E ni boleh dimakan oleh lelaki mahupun perempuan ye, kecuali ibu mengandung, kena tunggu la lepas bersalin baru boleh makan. Untuk anda yang berminat untuk mendapatkan vitamin ini, boleh hubungi saya seperti dibawah atau klik order dibawah untuk pembelian secara debit / kredit kad.


 vit e


Order & Pertanyaan


**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, prevent, treat and cure any disease. 

0 comments:

Post a Comment