Testimoni Ibu Hamil : Bacaan Diabetes Turun Dengan Shaklee..

Assalamualaikum..

  Jika anda merupakan wanita hamil dan menjalankan pemeriksaan kehamilan di hospital kerajaan, anda akan menjalani ujian MGTT ataupun dalam bahasa yang biasa digunakan minum air gula untuk memastikan samada anda mempunyai diabetes atau tidak. Keadaan dimana seorang ibu mengandung itu mengalami diabetes ketika mengandung dikenali sebagai Gestational Diabetes. Boleh klik DISINI untuk maklumat lanjut mengenai gestational diabetes ya. 

  Kebiasaannya ketika ibu hamil menghidap diabetes, mereka tidak dibenarkan untuk mengambil apa-apa ubat untuk menurunkan gula dalam darah kerana bimbang ubat yang dimakan secara oral akan mempengaruhi janin yang dikandung. Oleh itu satu cara untuk para ibu mengurangkan kadar gula dalam tubuh adalah melalui suntikan insulin. Namun jika ibu tidak dapat mengawal pemakanan mereka ketika hamil, bacaan gula akan semakin tinggi dan dose insulin terpaksa dinaikkan. 


Diabetes ketika hamil memerlukan suntikan insulin untuk menurunkan kandungan gula

  Sekiranya anda risaukan masalah diabetes anda, mungkin anda boleh cuba Set Hamil Shaklee. Alhamdulillah, ramai ibu yang mencuba set ini menunjukkan penurunan kadar gula dalam darah mereka. 
  Testimoni 1 : Puan Asyikin mengalami masalah diabetes ketika hamil. Berbanding dengan kandungan beliau sebelum ini, kadar gula dalam tubuh Puan Asyikin dapat dikawal dengan bantuan Set Kehamilan Shaklee.Testimoni 2: Dengan pengambilan Set Kehamilan Shaklee, bacaan gula untuk ibu ini bagi kandungan kedua beliau lebih baik dari kandungan sebelumnya. Malah bacaan HB juga sangat cantik jika dibandingkan dengan bacaan HB pada kandungan sebelumnya.

  Jadi, bagi ibu-ibu hamil diluar sana yang mempunyai masalah kencing manis, anda mungkin boleh cuba Set Kehamilan Shaklee ini. Jika anda ingin lebih testimoni mengenai set ini, anda boleh klik DISINI ya. 
Untuk Order dan Pertanyaan boleh hubungi saya seperti dibawah:
**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent and cure any disease. 0 comments:

Post a Comment