Selamat Tinggal Rambut Gugur..

Assalamualaikum..

  Masalah rambut gugur ini rasanya semua pernah melaluinya. Tak kira lah perempuan atau lelaki, sama-sama akan mengalami masalah keguguran rambut. Kebiasaanya, wanita akan mengalami masalah keguguran rambut ni selepas mereka bersalin kerana perubahan hormon, manakala dikalangan lelaki, keguguran rambut mungkin disebabkan oleh tekanan ataupun stress. Faktor pemakanan juga mempengaruhi keguguran rambut kerana makanan yang mengandungi banyak bahan perasa boleh menyumbang kepada keguguran rambut.

  Kini dengan pengambilan Set Rambut Gugur Shaklee, ramai yang telah berjaya mengurangkan masalah keguguran rambut. Set yang terdiri daripada :


  • ESP - Merupakan sumber protien yang membantu pembentukan sel-sel baru rambut. Apabila seseorang itu kekurangan protien, pembentukan sel rambut yang baru akan menjadi lambat untuk mengantikan rambut yang telah gugur
  • Zink Kompleks - Diet yang kurang zink boleh membawa kepada kelemahan sistem imun yang boleh menyebabkan keguguran rambut. Zink boleh memainkan peranan yang penting dalam menguatkan folikel rambut dan membantu mencegah keguguran rambut. 
  • Vitamin B Kompleks - Salah satu sebab berlakunya keguguran rambut adalah akibat daripada stress. Vitamin B Kompleks merupakan vitamin anti stress yang memberi perasaan tenang. Kandungan Vitamin B3 nya juga adalah berguna untuk membaiki aliran darah dalam kulit kepala manakala Vitamin B6 pula mengelakkan rambut gugur. 
  • ProSante Revitalizing Shampoo - Memberi kesihatan kepada rambut dan kulit kepala

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

  Alhamdulillah dengan pengambilan Set Penjagaan Rambut ni, ramai yang berpuas hati dengan hasilnya. Anda bila lagi? Nak tunggu sampai rambut banyak gugur baru berikhtiar. Jika anda dah menampakkan simptom-simptom keguguran rambut, boleh lah cuba set ini ya.
Order & Pertanyaan


0 comments:

Post a Comment