Saya Suka Makan Manis..Tapi Saya Nak Berdiet

Assalamualaikum..

  Hujung - hujung minggu sebegini, saya memang suka bawa anak saya keluar bersiar-siar. Maklumlah, bekerja selama 5 hari, masa memang tak ada untuk bawak anak bersiar-siar dan alang-alang dah keluar tu, sekali sekala memang lah makan luar.

  Saya ni satu tabiat saya selepas saya makan, saya memang jenis craving makanan manis. Tak kisahlah makanan apa..tapi 'desert'tu mesti ada. Dah la dalam proses nak dietkan, makan pula makanan manis..dah tu, macamana nak diet??? Anda pernah rasa macam ni tak? Tak nak makan takut teringat-ingat..nak makan pula takut diet entah kemana..

  Bagi mereka yang mengalami 'dilema' suka makan manis tetapi nak diet, mungkin ini dapat membantu anda. 



  Pertama sekali, saya akan ambil Cinch Shake. Cinch ni ada 3 perisa, vanilla, latte dan juga coklat. Memandangkan saya ni suka yang manis-manis, jadi pilihan saya tentulah coklat. Kenapa Cinch?? Hah, bagi mereka yang sentiasa nak 'mengunyah'makanan manis, rasa cinch ni da tentu dapat menggantikan makanan manis yang tinggi karbohidrat. Sumber protien dari Cinch memberikan rasa kenyang kepada anda. Jadi tak perlu lagi craving desert-desert yang tinggi kalori dan karbohidrat tu.

  Satu lagi, saya amalkan pengambilan ESP sebelum saya keluar makan. Bukan apa, bila kita biarkan perut kita kosong sementara nak keluar makan, potensi untuk kita makan lebih banyak tu lebih tinggi untuk menyenyangkan perut yang lapar. Dengan pengambilan ESP, rasa lapar itu akan kurang dan saya pun tak intend untuk makan banyak.

  Saya amalkan juga pengambilan Herb-Lax untuk proses detox. Siapa yang pernah mengambil Herb-lax pasti merasai pengalaman bagaimana semua lemak-lemak tepu dalam tubuh di flush sekali dengan toksin-toksin dalam badan. Jadi anda mempunyai pilihan untuk diet, tak suka telan pil, anda boleh amalkan pengambilan ESP dan Cinch. Tak lalu minum suplemen, boleh telan Herb-Lax, Lecithin atau Omega. Nyatakan saja tahap keselesaan anda, Shaklee pasti ada suplemen yang sesuai untuk anda. 

  Banyak pula cerita saya kan, jom layan testimoni mereka yang berjaya berdiet dengan Cinch. Mereka da berjaya..saya on the way, anda pula bagaimana? Nak tengok saja ke? ;) Jika anda berminat, boleh terus klik borang order dibawah ya..










 Order & Pertanyaan 


** This statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent and cure any disease. 

0 comments:

Post a comment