Promosi Berganda Oktober : ESP dan Mealshakes!!

Assalamualaikum...

  Alhamdulillah, bulan Oktober membuka tirainya dengan promosi yang hebat. Memang ini adalah promosi yang dinanti-nantikan oleh peminat suplemen Shaklee. Promosi ESP Shaklee..Beli 6 PERCUMA 1!! Bukan itu sahaja, buat kali kedua, Shaklee mengadakan double promotion sekali lagi. Jika bulan lepas double promotion Shaklee Beli 6 kolagen percuma 1 dan Beli 3 Mealshakes percuma 1, bulan ini pula promosi Mealshakes dilanjutkan..jadi untuk bulan ini sahaja, anda boleh nikmati harga ESP dan Mealshakes jauh lebih murah dari harga asal. Hebatkan!!!

k
  Okay, apa yang anda dapat jika anda beli kedua-dua produk ini semasa promosi??


 • BELI 3 MEAL SHAKES DAN DAPAT:
  • PERCUMA satu canister lagi yang bernilai RM113.75 (Retail Price)

 • BELI 6 ESP DAN DAPAT:
  • PERCUMA satu canister ESP yang bernilai RM150.00 (Retail Price)
  • Keahlian PERCUMA yang bernilai RM75
  • bonus berupa wang pada pertengahan bulan November
  • Kos penghantaran percuma


FUNGSI MEAL SHAKES

Meal shakes merupakan suplemen yang berperisa vanilla dan mengandungi multivitamin, multimineral,serat dan protien untuk kesihatan menyeluruh. Meal shakes menjadi kegemaran ibu-ibu yang risau akan kesihatan anak mereka yang mudah demam, batuk dan selsema. Mealshakes juga sesuai diambil oleh seisi keluarga.

FUNGSI ESP

ESP Shaklee merupakan suplemen berasaskan non-GMO soya. Khasiat protien ESP membantu dalam penyusuan susu ibu, pelansingan badan, pemberi tenaga, kecantikan malah ESP juga boleh membantu mereka yang mempunyai masalah kurang berat badan. Ringkasnya, ESP juga dikenali sebagai suplemen yang mempunyai 1001 khasiat.

  Bagi yang ingin membeli secara online promosi ini atau produk Shaklee yang lain, anda bolehlah klik order dibawah untuk pembelian secara online menggunakan kredit dan debit kad. Jangan lupa, selepas membeli daripada saya, anda layak untuk mendapatkan konsultasi percuma dari saya.

 Order Now


Salam sayang,*These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intend to diagnose, treat, prevent or cure any disease.0 comments:

Post a Comment