Mata Rabun Kembali Cerah Dan Kurang Silau Dengan Carotomax

Assalamualaikum,

  Baru-baru ni, tengah buat kerja tiba-tiba rasa mata jadi rabun..gosok-gosok sikit, rasa pandangan still rabun. Ishh,..tak boleh jadi ni, mungkin kah sudah tiba masanya untuk saya pakai cermin mata. Untuk confirmkan saya jalani pemeriksaan rabun di kedai cermin mata. Alhamdulillah, bukan rabun rupanya tapi mata terlalu letih. Maklumlah, siang dipejabat dah tentu menghadap laptop, malam pun menghadap laptop, dengan ada masa tidur yang tak menentu, mungkin itu penyumbang kepada masalah 'rabun' yang saya alami.

  Bagi mereka yang mula menunjukkan simptom-simptom rabun, mungkin Carotomax boleh membantu untuk mengurangkan masalah anda. Apakah dia Carotomax? Ia merupakan campuran proprietari alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena dan zeaxanthin yang memberikan manafaat kuasa karotenoid serba lengkap. Makanan harian kita tidak cukup untuk membekalkan kita antioksidan yang tinggi, oleh itu carotomax adalah satu suplemen antioksidan yang mengandungi karotenoid semulajadi daripada buah sawit.

  Kelebihan Carotomax secara keseluruhannya adalah:

  • Mengekalkan kesihatan yang baik
  • Membantu menggalakkan pertumbuhan, penajamkan penglihatan dan meransang perkembangan tisu
  • Memelihara kesihatan kulit dan fungsi membran mukosa.
  Mari kita tengok testimoni mereka yang telah mengambil Carotomax

Pengambilan selama 10hari, silau mata dah berkurangan

Pengambilan seminggu telah menampakkan kesan
Sebulan pengambilan, silau da kurang, mata semakin cerah

  Menarikkan? Bukan membantu pada kesihatan mata saja, Carotomax juga membantu mencantikkan. Jadi anda dapat bonus, pandangan yang cerah dan kulit yang cantik dengan sebotol carotomax. Jika anda berminat, boleh terus klik link dibawah ya atau boleh juga hubungi saya seperti dibawah.

 Untuk Order & Pertanyaan0 comments:

Post a Comment