Kolestrol Turun Dengan Phytocol Shaklee..

Assalamualaikum..

  Seminggu selepas sambutan Hari Raya Haji yang lepas, rakan saya mengadu saya, bahawa kolestrol ayahnya naik lagi. Sebenarnya ayah kepada kawan saya ni memang dari dulu mempunya masalah kolestrol atau dalam bahasa perubatan dikenali sebagai Hyperlipidemia. Nak kata dalam ayat yang paling mudah, kolestrol tinggi.

  Risau doktor akan tambah ubat kolestrol yang sedia ada, rakan saya tanya jika Shaklee ada suplemen yang boleh mengurangkan kadar kolestrol..dan sudah tentulah saya kenalkan dia kepada Omega Guard dan juga Phytocol Shaklee. Kedua-dua produk ini mampu mengurangkan kadar kolestrol dalam tubuh. Tapi jika diberikan pilihan, mana satu yang lebih baik??

  Both Omega Guard dan Phytocol Shaklee bagus untuk menurunkan kadar kolestrol, tapi untuk personal opinion saya, saya lebih suka syorkan Phytocol Shaklee. Apakah dia Phytocol Shaklee? Secara ringkasnya, ia merupakan suplemen semulajadi Shaklee yang bertujuan untuk menghalang penyerapan kolestrol dalam tubuh. Didalam Phytocol terdapat 2000mg fitosterol yang berfungsi menghalang kolestrol jahat untuk masuk dalam sistem saluran darah dalam tubuh manusia. 

  Bagaimana Phytocol berfungsi mengurangkan kadar kolestrol? Dengan struktur yang sama seperti kolestrol, fitosterol akan menghalang penyerapan kolestrol dalam darah. Maksudnya semakin banyak kita mengambil fitosterol, makan semakin tinggi tubuh kita dapat merendahkan paras kolestrol jahat dalam tubuh. Untuk gambaran yang lebih jelas, boleh rujuk gambar dibawah.

  

    Dan ini pula testimoni mereka yang telah berjaya menurunkan kadar kolestrol dalam darah setelah pengambilan Phytocol.

  Harus diingat ye, Phytocol hanyalah suplemen yang membantu untuk mengurangkan kadar kolestrol dalam darah. Ini tidak bermaksud walaupun telah mengambil suplemen ini, kita boleh makan sesuka hati. Dengan amalan pemakanan yang sihat, insyaAllah kadar kolestrol akan lebih cepat turun dengan bantuan Phytocol.

  Berminat untuk order produk ini? Boleh klik link dibawah ya atau boleh terus hubungi saya untuk pertanyaan lanjut. 

 Phytocol

Salam Sayang,


* These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent, cure any disease. 

0 comments:

Post a Comment