Garlic Shaklee Dan Sakit Gusi..

Assalamualaikum..

  Dalam entri saya sebelum ini tentang Garlic Shaklee..Khasiat bawang putih, saya kongsikan manafaat garlic sebagai antioksida untuk mengurangkan masalah alahan dan juga masalah elergi pada kulit. Hari ini, saya kongsikan pula bagaimana Garlic Shaklee membantu mengatasi masalah sakit gusi.

  Sedikit info tentang Garlic, umum mengetahui bawang putih merupakan antara antioksidan yang paling mudah diperolehi. Ia juga dikenali sebagai anti-bakteria dan anti-kulat. Selain dikenali sebagai antibiotik semulajadi, Garlic tidak memusnahkan bakteria baik seperti antibiotik biasa, malah ia membantu memperkuat sistem imun manusia.

 Bagaimana pula Garlic membantu mengatasi masalah sakit gusi? Sakit gusi mungkin dikaitkan dengan bacteria infection. Garlic membantu melawan bakteria yang ada dan ia juga meningkatkan sistem imun badan. Jadi bagi mereka yang mempunyai masalah sakit gusi, mungkin testimoni ini boleh meyakinkan anda:

Testimoni 1Testimoni 2   Amazing kan bagaimana Garlic Shaklee ni membantu mengatasi masalah sakit gusi. Jika anda berminat nak dapatkan produk ini, boleh terus klik link dibawah ya ataupun boleh terus hubungi saya.  Order dan Pertanyaan


0 comments:

Post a Comment