Rasa ESP Shaklee "Tak Sedap" Tetapi Hasilnya Berbaloi..

Assalamualaikum..

  Mula-mula mengenali ESP atau dengan lebih tepat lagi minum ESP pada 2012 ketika dalam pantang, saya memang kurang gemar dengan rasanya. Mungkin kerana saya ni jenis 'sweet tooth', suka benda-benda yang manis, jadi bila saya minum ESP saya tak dapat menikmati keenakkannya.  

  Saya mula menggemari ESP bila saya tahu ESP ni boleh dicampur dengan pelbagai minuman lain seperti jus, buah-buahan, yogurt, milo, horlicks dan macam-macam campuran yang saya pernah tengok orang buat, as long ia bukan kafien dan juga air yang panas. Kenapa saya tetap teruskan minum ESP pada awalnya walaupun rasanya bagi saya "tak sedap"?

  Saya perasan lepas minum ESP badan lebih bertenaga. ESP merupakan sumber protien yang memberi tenaga dan rasa kenyang kepada saya. Satu lagi, ketika dalam pantang, saya perasan susu badan saya lebih pekat dan anak cepat kenyang selepas satu sesi penyusuan. Saya juga perasan bila minum ESP ni, kulit kita akan lebih anjal, kalau rajin pakai master, boleh nampak perbezaan wajah kusam jadi lebih glowing dengan pengambilan ESP dan pemakaian masker ESP. 

 Saya rasa bukan saya je fikir rasa ESP ni tak sedap. Ramai lagi sependapat dengan saya, tetapi LAGI RAMAI lagi yang setuju dengan saya bahawa sangat berbaloi mengambil ESP sebagai suplemen harian. Ramai customer yang mengambil ESP untuk tujuan kecantikan, penyusuan dan sebagai energy booster. Apa yang penting, terpulang pada kreativiti kita untuk mempelbagaikan rasa ESP. My favourite, ESP+horlicks ataupun ESP+yogurt drink. Sangat sedap!!! 

  Ini pula testimoni beberapa peminat tegar ESP. 





  Promosi ESP akan berakhir 31hb ni. Nak dapatkan ESP dengan harga istimewa, boleh hubungi saya terus ye. Jika anda ingin order sendiri ESP anda, boleh klik order dibawah ya, dan boleh hubungi saya untuk konsultasi secara percuma.



Order & Pertanyaan



**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

0 comments:

Post a comment