SALAM RAMADHAN AL MUBARAK..

Assalamualaikum..

  Rasanya belum terlambat lagi untuk saya ucapkan selamat menyambut ramadhan al-mubarak buat semua pembaca Cahaya Hati Umi. Syukur alhamdulillah, masih diberi peluang dan kesihatan yang baik untuk menjalankan ibadah puasa serta solat sunat tarawih pada ramadhan kali ini.

  Bagaimana dengan persediaan anda semua. Untuk saya, alhamdulillah, saya dah bersedia mengharungi sebulan puasa dengan suplemen wajib saya ketika ramadhan. Apalagi kalau bukan set Triples Gems. Bagi yang masih tak tahu, triple gems terdiri daripada ESP, Mealshakes dan juga Performance Drink. Terus terang saya katakan, saya amalkan meminum Triple Gems ini pada waktu sahur berserta dengan 3 biji kurma, alhamdulillah, saya kekal bertenaga sepanjang hari dan kurang rasa lapar dan dahaga..

  Untuk berbuka, saya lebih suka mengambil Performance Drink. Minuman eletrolit yang berperisa oren ini amat sedap diminum ketika berbuka dan paling penting, Performance Drink mengurangkan rasa dahaga kerana ia mengurangkan dehidrasi air dalam tubuh kita. Jadi pada mereka yang bekerja diluar pejabat, atau melakukan kerja yang aktif, anda boleh cuba performance drink sendiri dan anda akan rasa perbezaannya jika dibandingkan dengan minuman eletrolit lain.Inilah triple gems pilihan saya ketika berpuasa
Ini pula testimoni customer dengan pengambilan triple gems


Kekal bertenaga dan berat badan pun turun

  Bagi anda yang ingin mencuba set ini, boleh terus ke link => TRIPLE GEMS untuk mengorder set anda


ORDER & PERTANYAAN


* These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration. This product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease.

0 comments:

Post a Comment