Promosi Julai 2014 - Vivix Si 'Tonik Ajaib'


Assalamualaikum..

  Alhamdulillah..bulan Julai ini sukacita diumumkan kami akan memberikan DISKAUN HARGA TERHEBAT bagi Vivix si tonik ajaib. Apa dia diskaun harga hebat yang kami tawarkan?

  Bagi setiap pembelian 6 botol VIVIX, anda akan memperolehi
  • SEBOTOL VIVIX PERCUMA (Harga retail RM475SM/RM499SS)
  • KOS PENGHANTARAN PERCUMA
  • KEAHLIAN PERCUMA
  • CASH BONUS pada pertengahan Ogos 2014
  • PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE dengan terus bercoaching dengan kami.

  Jika anda merasakan harga VIVIX terlalu mahal, percayalah, pelaburan anda memang berbaloi kerana VIVIX mempunyai khasiat yang sangat banyak. Jika anda tidak mampu membelinya, anda boleh kongsi dengan rakan-rakan atau saudara mara. Anda kena cuba dahulu baru anda tahu betapa hebatnya penangan VIVIX.

  Dikalangan pengguna Shaklee, VIVIX dikenali sebagai tonik ajaib kerana antioksidanya sangat pekat dengan erti kata lainnya, ia mampu membaiki kod genetik daripada sebarang kerosakan. Selain itu, VIVIX juga melambatkan penuaan, kurang risiko mendapat penyakit, malah terbukti pesakit Diabetes dan Kanser yang mengambil VIVIX menunjukkan perubahan yang positif setelah mengambil VIVIX. 

  Jadi jika anda ingin mendapatkan satu suplemen yang compact yang dapat meningkatkan tahap kesihatan anda secara menyeluruh, VIVIX la jawapannya. Jika anda ingin membeli VIVIX anda, anda boleh terus pergi ke SINI untuk pembelian secara terus. Jangan lupa, selepas membeli, anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi selanjutnya.

  Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai VIVIX?? Anda boleh KLIK DISINI


ORDER & PERTANYAAN


*These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

0 comments:

Post a Comment