PROMOSI JUN 2014...VITAMIN E KOMPLEKS!!

Assalamualaikum..

  Alhamdulillah..kita diberi peluang untuk melangkah ke bulan Jun 2014. Bulan baru maksudnya misi baru dan semestinya promo baru. Jangan lupa juga, bulan Jun ini juga berlangsungnya Shaklee National Conference yang akan berlangsung di Sunway nanti.. :)

  Okay berbalik kepada promo bulan ini. Jika anda peminat suplemen Shaklee, sudah pastinya anda tahu bulan ini Promosi Vitamin E Kompleks. Wow! menarik offer bulan ni. Bagi mereka yang belum tahu lagi tentang Vitamin E Kompleks Shaklee, ia juga dikenali sebagai vitamin cantik, vitamin cinta, vitamin, meningkatkan sistem imun tubuh, membantu melindungi jantung dan ia juga merupakan vitamin antioksidan yang tinggi.


  Jadi, apa bezanya Vitamin E Kompleks Shaklee dengan vitamin E yang ada dipasaran??

  • Vitamin E Shaklee adalah dari sumber semulajadi, d-alpha-tocopherol - 'd'ini bermaksud sumber semulajadi. Harga vitamin sintetik jauh lebih murah jika dibandingkan dengan harga vitamin semulajadi namun kadar penyerapan vitamin sintetik, fungsi dan keberkesanannya amat jauh berbeza berbanding dengan vitamin semulajadi
  • Disertai dengan selenium - Istimewanya vitamin E Kompleks Shaklee ini adalah kerana ia disertai dengan selenium yang membantu mendapatkan kesan yang lebih optimum. 
  • Sebiji kapsul vitamin E mengandungi 400IU Vitamin E..berbaloi kan??
  • Grape Seed Extract yang tergandung dalam vitamin E ini juga memperhebatkan lagi fungsi dan keberkesanannya. Pada yang belum tahu lagi, grape seed extract ataupun biji buah anggur merupakan sumber antioksidan yang tinggi. 
  InsyaAllah saya akan kongsikan lagi kebaikan vitamin E pada entri saya yang akan datang. Bagi yang menantikan harga promo vitamin E, ini adalah masanya untuk anda borong vitamin E anda banyak2. Beli 6 percuma 1 tau!! Nak dapatkan dari saya pun boleh. Boleh hubungi saya seperti berikut:

Untuk Order & Pertanyaan0 comments:

Post a Comment