Jom Sertai Komuniti Shaklee!!!

Assalamualaikum..

  Sekarang ni saya lihat sudah ramai yamg mula mendaftar sebagai ahli Shaklee. Ini membuktikan bahawa produk Shaklee sudah mendapat tempat dihati pengamal suplemen bukan saja di Malaysia malah dirantau asia seperti Singapura malah Brunei juga.

  Apa yang menarik minat orang ramai untuk menjadi ahli Shaklee? Ini adalah soalan biasa yang diajukan kepada saya. Setelah 2 tahun menyertai Shaklee, ini adalah kelebihan yang saya boleh terangkan kepada anda ^^
  Seperti mana syarikat-syarikat yang lain, sesiapa pun yang menjadi ahli dalam syarikat tersebut sudah tentu mendapat kelebihannya sendiri..betul tak? Begitu juga jika anda menyertai komuniti Shaklee. Ia menawarkan insentif yang menarik kepada ahli yang benar-benar serius dalam bisnes:

 • CASH BONUS  setiap pertengahan bulan, Shaklee akan memberikan bonus yang dikreditkan terus ke akaun anda berdasarkan nilai pembelian (UV) anda. Bayangkan, dipertengahan bulan bila gaji kita hampir habis, Shaklee memberikan bonus hasil dari jualan kita! 
 • CAR BONUS  dengan menggunakan statement Shaklee sahaja, melayakkan kita membeli kereta impian kita..dan sudah tentu ia dibayar oleh Shaklee ;)
 • CONVENTION (TRIP/UMRAH)  berpeluang menikmati percutian yang bertaraf 5 bintang yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee samada percutian diluar negara atau dalam negeri. Kita juga berpeluang untuk memilih pakej umrah bersama ahli keluarga berdasarkan kelayakan jualan kita.
Shaklee goes online! memudahkan proses pesanan
  Selain dari 3C diatas, sebagai ahli:
 • Dapat menikmati kehidupan yang lebih baik dan sihat, InsyaAllah
 • Dapat menikmati harga ahli yang lebih murah dari harga runcit
 • Mendapat pulangan berbentuk cash reward hasil dari pembelian produk Shaklee (mengikut UV yang ditetapkan oleh Shaklee)
 • Berpeluang menjana pendapatan 3angka,4angka,5angka bergantung kepada usaha anda sendiri
 • Tak perlu maintain pembelian setiap bulan.
 • BONUS ANDA..ANDA yang tentukan. Usaha lebih..bonus pun lebih
 • Dengan sistem online, anda boleh place order bila-bila masa dan dimana-mana sahaja!
Wow!! bestnya kan bila da jadi ahli Shaklee. Bagaimana hendak mendaftar sebagai ahli?? Terdapat 2 cara untuk mendaftar ahli:
 1. Bayar RM75 (SM), RM85 (SS) untuk pendaftaran dan ahli dan bisness starter pack kit
 2. Beli produk Shaklee bernilai 200 uv atau pembelian RM640 keatas tertakluk kepada jenis produk yang kita beli.
  Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada ahli, anda boleh menyertai kami dengan mengisi BORANG DAFTAR AHLI atau terus menghubungi saya seperti dibawah:


0 comments:

Post a Comment