Tidur Lebih Lena, Tekanan Darah Kembali Normal..

Assalamualaikum..

  2 minggu lepas saya bercakap dengan adik ipar saya, bertanya khabar tentang anak saudara saya yang akan memasuki alam persekolahan tak lama lagi. Dalam berborak tu, adik ipar saya mengadu yang dia sering mengalami masalah sukar tidur diwaktu malam ataupun lebih dikenali sebagai imsonia. Akibat daripada keadaan ini, adik ipar mengalami masalah tekanan darah yang tinggi..yelah, untuk ibu yang berusia 28 tahun dan mempunyai seorang anak, tekanan darah beliau mencecah 140/160.

  Jadi untuk membantu dia, saya mengesyorkan dia untuk minum susu setiap kali sebelum tidur ataupun mandi dengan air suam. Air suam boleh meredakan ketegangan urat-urat badan dan memberikan rasa relaks pada diri kita. Masalahnya, adik ipar saya ni memang jenis yang tak boleh nak minum susu. Memang dari zaman dia mengandung lagi, dia tak suka minum susu kerana tak tahan dengan bau susu. Jadi saya syorkan Ostematrix iaitu pil kalsium dari Shaklee.

  Dalam 3 hari lepas saya menghubunginya semula dan bertanyakan tentang masalah tidurnya. Dia dengan gembiranya menyatakan sekarang dia tidak ada masalah tidur lagi. Tiap-tiap malam dia akan tidur lena tanpa terjaga-jaga diwaktu malam seperti sebelum ini. Yang paling menggembirakannya, dia tidak merasa lagi pening-pening akibat daripada tekanan darah tinggi. Bila pergi cek up kat doktor, doktor kata tekanan darahnya kembali normal. Satu lagi menurut adik ipar saya ni, sakit-sakit badan pun hilang setelah telan Ostematrix. Siap cakap Ostematrix ini ubat magik lagi sebab mengatasi masalah tidur, tekanan darah tinggi dan juga sakit-sakit pinggang.


  
  Jadi bagi mereka yang mengalami masalah sukar untuk tidur, anda boleh cuba Ostematrix. Telan 4 biji Ostematrix setiap hari sebelum tidur membolehkan anda tidur lena sepanjang malam. 

  Jika anda mengalami masalah tekanan darah tinggi juga, anda boleh cuba  suplemen seperti Omega dan juga Garlic Shaklee bagi mengatasi masalah tekanan darah tinggi anda. Kedua-dua suplemen ini akan membantu tekanan darah tinggi anda disamping membantu mengatasi masalah kolestrol
**  These statement have not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent and cure any disease.

Untuk Order & Pertanyaan

0 comments:

Post a Comment