Set Bajet Kurus Terlaris

Assalamualaikum..

  Alhamdulillah bila customer tahu sahaja bulan ni promosi alfalfa, ramai yang sms, whatsapp bertanyakan tentang set bajet kurus Shaklee. Kenapa? Sebab untuk set bajet ini, terdapat Lecithin+Alfalfa. Yang lebih best, set bajet kurus ini tidak sampai pun RM100 termasuk kos penghantaraan dan ianya tahan selama 2bulan! Kalau sebelum promosi pun dah murah, lepas promosi dah tentu lagi murah kan?

Inilah dia set  kurus bajet  yang terlaris

  Bagaimana set ini mampu menurunkan berat badan?

  • Lecithin - membantu memecahkan lemak.  Apabila lemak dipecahkan kepada molekul-molekul kecil , proses penyahkan lemak dari badan akan lebih efektif.  Lecithin akan bertindak dengan lebih baik jika anda mengamalkan senaman yang konsisten
  • Alfalfa - membantu menyingkirkan lemak dan kolestrol dalam badan.  Kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka masa panjang alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.  Hanya alfalfa sahaja yang mempunya saponin yang bertindak sebagai span untuk menyerap kolestrol dalam badan.
  Testimoni pelanggan

Alfalfa


Alfalfa + Lecithin

Alfalfa + lecithin


  Alhamdulillah..kesemua customer ini berjaya menurunkan berat badan dengan Set Kurus Bajet. Anda nak cuba? Murah je..tak sampai pun RM100. Set bajet ini juga selamat untuk ibu menyusu ye.  Jika anda berminat boleh terus hubungi saya :)

**  These statement have not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent and cure any disease.

Untuk Order & Pertanyaan


0 comments:

Post a comment