Merawat Masalah Keputihan Dengan Alfalfa

Assalamualaikum..

  Antara masalah yang biasa dialami oleh kaum wanita adalah masalah keputihan. Masalah keputihan ini sebenarnya tidak terhad pada wanita yang sudah berkahwin sahaja, malah untuk mereka yang belum berkahwin pun masalah keputihan boleh terjadi. 

  Kebiasaanya masalah keputihan berlaku apabila terdapat jangkitan kulat dibahagian sulit wanita. Keputihan yang teruk akan mengakibatkan bau yang busuk dan mengakibatkan kegatalan. Jika ini tidak diatasi, boleh menjejaskan tahap kesihatan seseorang dan bagi yang sudah berkahwin boleh mengganggu hubungan suami isteri.

  Jika anda mempunyai masalah keputihan, Alfalfa boleh membantu anda mengatasi masalah ini. Selain merawat masalah keputihan, alfalfa memberi extra bonus kepada mereka yang sudah berkahwin dan mereka yang menyusukan anak. Apa extra bonus tu? Jom kita lihat testimoni pengguna alfalfa


bertindak sebagai kacip fatimah untuk hubungan suami isteri

masalah keputihan kurang, berat badan pun kurang


susu semakin meriah, suami semakin sayang ;)

  Hebatnya penangan alfalfa ni kan. Untuk pengetahuan anda, alfalfa ni bukan orang yang dah kahwin je boleh makan, yang belum kahwin pun boleh makan juga sebab alfalfa ni banyak sangat manafaatnya. Oh ye, lelaki pun boleh makan juga ye..jangan risau, ia selamat untuk anda.

  Jika anda berminat untuk mendapatkan alfalfa anda, boleh hubungi saya. Perlu diingat, alfalfa tidak boleh diambil oleh ibu yang hamil ataupun mereka yang menghidap SLE atau penyakit yang berkaitan dengan auto imun. Jadi amat penting anda mendapatkan maklumat lanjut dari pengedar anda sebelum anda ambil alfalfa sebagai suplemen anda.

**  These statement have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product have not been diagnose, prevent, treat and cure any disease.

Untuk Order & Pertanyaan0 comments:

Post a Comment