Omega Guard Dan Manafaatnya..

Assalamualaikum wbt..

 Bulan Disember adalah bulan promosi Omega Guard. Omega Guard antara produk HOT SELLING kerana minyak ikan tulennya amat kaya dengan EPA dan DHA. Untuk promosi bulan ini, setiap pembelian 6 botol Omega Guard, anda akan dapat percuma 1 botol Omega Guard! Pembelian yang sangat berbaloi.

  Jika anda masih belum ketahui khasiat Omega ini, mungkin manafaat Omega seperti dibawah boleh menarik anda untuk membeli Omega untuk diri anda! ;)Manafaat utama Omega Shaklee:

  1. Asid lemak - omega -3 merupakan asid lemak yang penting yang tidak dapat dihasilkan oleh kita. Oleh itu kita perlu mengambilnya dari makanan. Malangnya sumber omega-3 daripada tumbuhan tidak dapat membekalkan EPA dan DHA terus pada tubuh. Pengambilan Omega Guard membantu memberikan EPA dan DHA yang diperlukan oleh tubuh
  2. Mencegah penyakit saluran darah dan strok - DHA dan EPA boleh menentang thrombosis, tekanan darah tinggi yang lebih rendah dan kepekatan darah, melancarkan saluran darah, dan peredaran darah yang lancar. Ia amat sesuai sekali diambil oleh mereka yang mempunyai masalah jantung.
  3. Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin dan membantu perkembangan memori - DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran.
  4. Meningkatakna sistem imun dan menyihatkan paru-paru - Omega mampu mengawal sistem imun seperti memperbaiki alahan kulit, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis dan penyakit buah pinggang
  5. Menentang kanser - Kajian menunjukkan bahawa Omega-3 boleh mencegah kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon.
  6. Memelihara fungsi-fungsi sendi - Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan. Ia mencegah arthirits, memelihara fungsi-fungsi sendi dan gout dengan efektif
  7. Mencegah insomnia dan membantu mengurangkan tekanan - Kajian telah menunjukkan bahawa DHA dan EPA mempunyai keupayaan untuk menstabilkan emosi dan membantu perkembangan kesihatan mental, termasuk kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), insomnia, autism dan kanak-kanak hiperaktif.
  8. Membakar lemak - Omega Guard membantu membakar lemak dan menurunkan paras kolestrol dalam darah. Jadi bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan, Omega Guard mampu membantu anda.
  Melihat kepada manafaat Omega Guard ini, memang berbaloi untuk memilikinya dirumah. Ingin melihat testimoni mereka yang mendapat manafaat Omega Guard ini, boleh klik => Omega Guard

**  These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, prevent, treat or cure any disease.

Untuk Order & Pertanyaan:


0 comments:

Post a Comment