Suplemen Untuk Penyakit 5 Serangkai: Resdung, Alahan, Gegata, Ezcema dan Asthma...

Assalamualaikum wbt..

  Adakah anda menghidap penyakit resdung? Alahan? Gegata? Ezcema dan Asma?? Sudah cuba pelbagai cara tetapi masih tak berkesan? Sudah puas bergantung kepada ubat-ubatan tetapi tiada perubahan?? Mungkin ini berita baik untuk anda!!

  Kami menyediakan set suplemen yang disarankan untuk kepada anda yang mempunyai simptom diatas. Ia dipanggil sebagai SET G. Kami juga menggelarnya sebagai ASAHE Set yang merujuk kepada akronim penyakit 5 serangkai. ini dalam bahasa Inggeris Allergy, Sinusitis, Asthma, Hive, Ezcema. Kandungan yang terdiri dalam set ini adalah seperti berikut:
  • Vitamin B Kompleks - Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon
  • Alfalfa - Mengandungi kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri.  Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan.  Bagaimanapun mereka yang menghidap SLE tidak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen mereka.
  • Vitamin C - Suplemen antioksidan yang baik. Ianya baik untuk meningkatkan imun dalam badan kita.

Cara pengambilan??
  • B Kompleks - 1 biji sehari selepas makan
  • Vitamin C - 2 biji sehari, 1 biji pada waktu pagi, 1 biji pada waktu malam
  • Alfalfa - 4 biji sehari, 2 biji pagi dan  2 biji malam selepas makan
  Bagi ibu menyusu anda juga selamat untuk mengambil set ini. Alfalfa selain membantu mengurangkan simptom diatas, ia juga merupakan milkbooster bagi ibu menyusu. Berikut adalah testimoni ibu menyusu dengan pengambilan suplemen ini. Kredit to AnakkuWira.com

  Jika anda berminat dengan set ini, anda boleh hubungi saya dan konsultasi percuma akan saya berikan kepada anda :)

**These statements has not been evaluated by Food and Drugs Administration. This product are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Untuk Pertanyaan & Order

NurFatin Raihanah
Sms/WhatsApp : 019 393 7880
Pm admin: Live a Healthy Life (Cahaya Hati


0 comments:

Post a Comment