Garlic Shaklee..Khasiat Bawang Putih

Assalamualaikum wbt..

  Bila sebut sahaja bawang putih, memang ramai yang kurang gemar untuk memakannya. Walaupun ramai yang tahu bawang putih mempunyai khasiat sebagai anti oksida yang baik, tapi memandangkan bau nya yang amat kuat, ramai yang tak sanggup menelannya begitu sahaja.

  Kini dengan adanya Garlic Shaklee, anda tidak perlu risau lagi untuk menelan bawang putih mentah. Didatangkan dalam bentuk kapsul, ia amat mudah ditelan dan tidak mempunyai perasa dan bau seperti bawang putih mentah. Jika anda masih belum tahu lagi khasiat Garlic Shaklee, ini adalah diantara khasiatnya:

  • membantu meningkatkan sistem penghadaman dan fungsi jantung
  • membantu meningkatkan sistem imuniti tubuh
  • membantu menghalang elergi
  • membantu mengurangkan tekanan darah tinggi
  • membantu menghalang kerosakan hati
  • membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
  • membantu merawat kanser
    Jika anda mempunyai alahan makanan laut, anda juga boleh mengamalkan sebiji Garlic Shaklee setiap hari. Untuk testimoni boleh klik DISINI. Ini pula testimoni customer-customer lain yang berpuas hati dengan Garlic Shaklee

Testimoni 1: Garlic membantu mengurangkan elergi pada badan


Testimoni 2: Membantu perlawasan dan kesihatan badan


  Dengan size botol Garlic yang kecil, ia amat mudah dibawah terutama sekali jika kita travel. Garlic Shaklee ini juga dikenali sebagai Immune Booster kerana ia membantu mengelakkan kita daripada jangkitan selsema dan demam. 

  Jika anda berminat untuk mendapatkan Garlic Shaklee anda, boleh dapatkan dari saya ye..konsultasi percuma akan diberikan kepada anda.

** These statements has not been evaluated by Food and Drug Administration. This product are not intended to diagnose, treat, cure or prevent and disease.

Untuk Order & Pertanyaan

NurFatin Raihanah
Sms/WhatsApp: 0193937880
Pm Admin: Live a Healthy Life (Cahaya Hati Umi)
Email: nurraihanah20@gmail.com

0 comments:

Post a Comment