Mata lebih bercahaya dengan Carotomax...

Assalamualaikum..

  Pernah kah anda merasa pada satu ketika pandangan anda kabur-kabur. Bila gosok mata pun penglihatan tetap kabur atau kadangkala anda merasakan anda mengalami masalah penglihatan. Jangan risau, kini masalah anda boleh diatasi dengan pengambilan Carotomax Shaklee.

  Bagi mereka yang masih tidak mengetahui Carotomax Shaklee, ia merupakan suplemen yang memberikan anda perlindungan antioksida yang sangat tinggi. Ini kerana ianya mengandungi 6 jenis karotenoid yang sangat diperlukan oleh badan yang TIDAK terdapat dalam produk-produk kesihatan yang lain dan ia boleh didapati dalam 1 kapsul sahaja. Kesemua karotenoid ini diekstrak dari rangkaian sayuran dan buahan yang memang terkenal kaya dengan antioksda seperti rumpai laut, non-GMO tomato, biji anggur, brokoli, pot marigold, epal, karot dan sebagainya. Setiap buahan mahupun sayuran ini diekstrak khasiat anti-oksidanya melalui cara pengasingan dan disalurkan dalam bentuk flavanoid dan karotenoid yang semulajadi.

  Secara puratanya, manusia hanya mampu memperolehi sebanyak 8mg karotenoid lutein, likopena dan beta karotena dari sumber makanan. Sebaliknya badan kita memerlukan lebih dari itu. Nak tau khasiat Carotomax dan berapa banyak nutrisi yang diberikan dalam sebiji kapsul??   Ini pula testimoni pengguna Carotomax  Siapa sangka, sebiji kapsul memberi kesan yang besar kepada pengamalnya. Teruja?? Nak tau lebih lanjut, hubungi saya:

- NurFatin Raihanah 
- 019 393 7880
- Live a Healthy Life (Cahaya Hati Umi)
  

0 comments:

Post a Comment