Selamat Tinggal Senggugut

Assalamualaikum wbt..

  Biasanya testimoni yang saya masukkan dalam blog ini adalah testimoni yang saya dapat dari kawan-kawan, customer malah ada juga dari kalangan keluarga sendiri. Hari ni saya ingin kongsikan pengalaman saya sendiri setelah mengamalkan GLA Compleks selama 2 minggu.



  Setiap bulan asal nak period je, saya memang mengalami masalah senggugut atau lebih dikenali sebagai period pain. Kalau orang lain period pain hanya berlaku ketika period, tapi saya berlainan pula. Setiap bulan memang cycle period saya teratur. Cuma masalah saya, seminggu sebelum period, saya akan mengalami period pain yang mild. Pada hari pertama sehingga hari ke tiga period, saya mengalami period pain sekali lagi dan setelah habis period, sekali lagi saya mengalami period pain. Memang kerja semua jadi tak menentu bila kena period pain ni. 

  Satu lagi, ketika dalam tempoh subur iaitu 14hari selepas period habis, sekali lagi saya akan sakit perut sama seperti saya mengalami period pain. Pada ketika ini, bukan perut je sakit, mood pun jadi swing dibuatnya. Rasa nak marah tak pasal-pasal pun ada, kadang-kadang menangis tanpa sebab pun ada..rasanya ada wanita diluar sana pun mengalami situasi mcm saya kan??

  Atas nasihat kawan dan juga tengok testimoni rakan-rakan yang pernah mengambil GLA, saya cuba untuk mengambil GLA bagi membetulkan hormon saya. Mula-mula saya tak perasan perubahannya, sehinggalah bila saya period pada bulan lepas. Memang betul!! Saya period langsung takde period pain, baik sebelum, masa period dan selepas period. Memang berkesan betul GLA ni dalam mestabilkan hormon badan. Tak sabar rasanya melihat kesan GLA pada kulit saya nanti sebab GLA pun membantu kecantikan kulit ;)



    Jadi pada mereka yang mengalami masalah period pain saya syorkan anda mengambil GLA. Tak salah cuba..ia berkesan untuk saya dan mana tahu ia berkesan untuk anda juga kan? Macamana nak dapatkan GLA ni?? boleh sms/whatsapp saya di 0193937880 untuk pertanyaan lanjut..

0 comments:

Post a Comment