Selamat Datang Julai dan Salam Ramadhan....

Assalamualaikum wbt..

  Semoga pembaca blog Cahaya Hati Umi sentiasa dalam lindungan Allah dan sentiasa berbahagia dengan apa juga yang anda lakukan.

  Alhamdulillah, promosi Mealshakes telah berakhir semalam. Terima kasih pada semua customer yang membeli Mealshakes dari saya, jangan lupa ye..setiap pembelian barangan Shaklee dari saya, anda semua berhak mendapat konsultasi percuma dan tips2 kesihatan yang lain. Janganlah malu2 untuk menghubungi saya ye..InsyaAllah ada masalah, kita sama2 selesaikan..

  InsyaAllah dalam 9hari lagi, kita akan mula berpuasa. Maka bermula juga rutin untuk kita bangun pagi dan menyediakan sahur untuk keluarga. Untuk ibu hamil dan menyusu, pastikan anda tidak tinggalkan sahur anda ye..dan bagi si kecil yang baru belajar berpuasa, berikan kata semangat agar dia dapat menyempurnakan puasanya tanpa berasa letih. Bagi mengekalkan kecergasan seisi keluarga, anda bolehlah mengamalkan Tripple Gem dari Shaklee yang mengandungi ESP, Performance Drink dan Mealshakes..InsyaAllah saya akan kongsi pengalaman mereka yang mengamalkan Tripple Gem ni pada entri akan datang.

  Dan tidak lupa juga, untuk bulan Julai ini, promosi GLA sedang berlangsung. Bagi yang tidak mengenali suplemen GLA,insyaAllah, nantikan post2 saya yang akan datang.

  
Salam Sayang
-Cahaya Hati Umi-

0 comments:

Post a Comment