Kelebihan Performance Drink Shaklee

Assalamualaikum wbt..

  InsyaAllah esok seluruh umat Islam akan bermula menjalani ibadah puasa di bulan Ramadhan. Malah ada yang sudah mula berpuasa sejak bulan Rejab dan Syaaban lagi bagi mengqadakan puasa Ramadhan tahun lepas.

  Kali ni saya ingin berkongsi tentang Performance Drink Shaklee. Ramai yang tidak tahu tentang Performance Drink ini. Performance Drink dari Shaklee merupakan minuman eletronik dari Shaklee. Ia berperisa oren dan rasanya memang sedap. Biasanya PD (Performance Drink) akan jadi spare terutamanya ketika cuaca amat terik. Apa istimewanya Performance Drink ni sebenarnya??

  Performance Drink mengandungi elektrolit yang mengawal keseimbangan air dalam badan dan menghasilkan impuls elektrik yang digunakan oleh saraf-saraf dan otot-otot badan. Antara eletrolit utama yang ada dalam tubuh kita adalah Sodium ion, Chloride Ion, Magnesium Ion dan Potassium Ion.

  Apa yang membezakan Performance Drink Shaklee dengan minuman eletrolit lain? Selain rasanya yang lazat, minuman ini tidak bergas dan atas sebab2 dibawah:

  • Ia terbukti secara klinikal dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air
  • Performance Drink juga mempunyai lebih banyak eletrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi lain
  • Campuran Eletrolit OPTI-LTYE proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.
  • Terbukti secara klinikal: Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.
  • Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan

 Jom tengok testimoni customer pula dengan pengambilan Performance Drink ini


  Alhamdulillah kombinasi Performance Drink dan ESP membantu mengekalkan tenaga seharian anda. Jika anda berminat, hubungi saya seperti berikut:

~ NurFatin Raihanah
~Sms/WhatsApp:0193937880
~nurraihanah20@gmail.com
~Live a Healthy Life (Cahaya Hati Umi)

0 comments:

Post a Comment