Alfalfa Bantu Mengatasi Masalah Bau Badan..

Assalamualaikum..

  Dua hari lepas, saya dapat sms dari seorang hamba Allah ni, bertanyakan saya soalan ada tak produk Shaklee yang boleh mengatasi masalah bau badan ni? Sebenarnya dia dah lama mengalami masalah bau badan, macam2 produk da cuba tapi masih tak berkesan. Deodoran dah bertukar-tukar tapi bau tetap tak hilang. Ada kalanya walaupun kita menjaga kebersihan kita, tetapi bau badan tetap masih ada. Ini mungkin berpunca daripada pengambilan makanan yang betul dan mampu dicernakan oleh sistem penghadaman. 

  Jika anda mengalami masalah ini, apa kata anda cuba berikhtiar dengan Shaklee??

  


  Apa produk Shaklee yang sesuai untuk menghilangkan bau badan. Kami syorkan pengambilan Alfalfa Complex Shaklee. Alfalfa mengandungi agen antibakteria dan antikulat dalam klorofilnya yang dapat membunuh bakteria termasuklah yang terdapat dalam badan.  Selain daripada itu, kebaikan Alfalfa juga:
  • tinggi serat yang membantu proses penghadaman dan menggalakkan pelawasan yang baik.
  • membantu mencuci dan membersihkan darah
  • membantu mengalakkan fungsi kelenjar pituitari yang lancar dan sihat
  • membantu menyahtoksin toksin yang tersimpan dalam tubuh
  • Lebih banyak lagi faedah alfalfa boleh dibaca di SINI
  Berapa biji Alfalfa Complex yang perlu dimakan setiap hari untuk menghilangkan bau badan. Kami mengesyorkan pengambilan sebanyak 8-10biji setiap hari untuk mengatasi masalah bau badan. Tapi anda perlu ingat ya, pengambilan apa-apa suplemen pun memerlukan kita minum kuantiti air yang banyak bagi mengelakkan healing krisis


Testimoni 1  Anda berminat untuk mencuba Alfalfa Complex yang best ni? Selain membantu pelawasan dan menyahtoksik toksin dalam badan, Alfalfa Complex juga memberi manafaat untuk kesihatan, kecantikan, penyusuan dan keintiman suami isteri. Boleh hubungi saya ye andai anda berminat:

~ NurFatin Raihanah Emelie Rosales
~ PM admin Live a Healthy Life (Cahaya Hati Umi)
~ SMS/WhatsApp: 019.393.7880
~ Email: nurraihanah20@gmail.com0 comments:

Post a Comment