Muka semakin berseri, parut semakin pudar dengan Set D..

Assalamualaikum wbt..

  Hari ni nak berkongsi tentang set kecantikan Shaklee iaitu Set D. Apa yang istimewanya set D ini? Set D yang terdiri daripada 3 jenis vitamin iaitu Vitamin C untuk kesihatan kulit, Vitamin E untuk menghilangkan parut dan Vitamin B untuk kecantikan kulit. Bagi mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan kering, mungkin set ini dapat membantu mengatasi masalah kulit muka anda. Ramai customer yang mengalami masalah kulit telah berjaya mengatasi masalah kulit dengan pengambilan set ini secara konsisten. 


Testimoni 1:

  Adik ni mengalami masalah jerawat yang menimbulkan parut. Ini menyebabkan beliau sentiasa berasa rendah diri dengan penampilan beliau. Namun berkat pengambilan Set D secara konsisten selama 2 bulan, akhirnya beliau berjaya mendapat wajah yang beliau inginkan. Kini beliau tidak lagi mengalami masalah jerawat, wajah pun nampak berseri2 ala glowing..;)


Testimoni 2:

  Puan ni pula mengambil set D juga untuk kesihatan kulit. Menurut beliau, kulit beliau semakin lembut dan halus juga lebih cerah apatah lagi dengan pengambilan ESP. Apa yang paling menggembirakn beliau, segala parut strech mark beliau ketika mengandung dulu semakin pudar dan aset kewanitaan beliau juga bertambah anjal..Daripada testimoni beliau, nampaknya bayi beliau amat kenyang bila menyusu kerana pengambilan ESP boleh menyebabkan bayi cepat kenyang.

  Sekiranya anda mengalami masalah kulit yang boleh menghilangkan keyakinan anda dalam aktiviti seharian anda, anda boleh la mencuba set ini. Set ini bukan terhad untuk kecantikan muka sahaja tetapi banyak lagi faedah yang diperolehi dari setiap vitamin ini. Ingin tau lebih lanjut mengenai produk ini, sila hubungi saya seprti berikut:

~NurFatin Raihanah Emelie Rosales~019 393 7880~nurraihanah20@gmail.com~Live a Healthy Life

0 comments:

Post a Comment