Omega Guard..bagus untuk perkembangan otak anak anda..

Assalamualaikum wbt..

  Baru2 ini sewaktu saya dalam penerbangan ke Sabah bersama amna, saya habiskan masa dalam flight membacakan buku2 bergambar untuk Amna, maklumlah 2jam 30min dalam flight mesti budak2 boringkan? Apa yang saya kagum, dalam usia 1 tahun, Amna da boleh mengingati banyak benda yang ada dalam buku Softbook ABC nya. Mungkin kerana bayi susu ibu ni memang mempunyai IQ yang tinggi..hehe..bukan puji anak sendiri tapi itulah hakikatnya. Bukan bererti bayi FM tak bijak ye..masing2 ada pendapat masing2 dan saya yakin semua anak2 kita memang dilahirkan dengan kebijaksaan masing2..

Lepas membaca, tengok awan2 di luar pula..heheh


  Ok, bercakap tentang kebijaksanaan ini, disini saya kongsikan testimoni Puan Norita bagaimana beliau mengamalkan pengambilan Omega Guard buat anak beliau. Omega Guard adalah tablet yang diperbuat dari minyak ikan dan mengandungi vitamin yang bagus untuk perkembangan otak anak2.
  Memang setiap perkembangan anak itu berbeza, tapi sebagai ibu sudah tentu kita inginkan yang terbaik buat anak kita kan. Semua itu pelaburan dan pelaburan itu pasti berbaloi apabila melihat anak kita sihat, bijak dan cergas..:)0 comments:

Post a Comment