Mealshakes..untuk mereka yang ingin menaikkan berat badan..:)

Assalamualaikum wbt..  Kebiasaannya ramai orang ingin mengurangkan berat badan atau dalam erti kata lain ingin kurus..tapi bagi mereka yang kurus pula, mereka pastinya risau dengan keadaan berat badan yang ringan atau terlalu kurus. Ada yang kurang selesa dengan badan yang terlalu kurus malah ada yg selesa dengan keadaan mereka yang kurus.

  Jika anda dalam kategori yang telalu kurus dan ingin menambahkan berat badan anda agar nampak sedikit berisi, Mealshakes dari Shaklee mungkin dapat membantu anda. Mealshakes Shaklee merupakan suplemen yang boleh meningkatkan selera anda. Ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak dan boleh dibancuh dengan mana2 hidangan dan snek lain.

  Kelebihan Mealshakes ini, ia mengandungi 19 Vitamin utama yang membekalkan tenaga yang berpanjangan kepada anda. Mealshakes sesuai dimakan oleh kanak yang berumur setahun ke atas khususnya kanak2 yang susah hendak makan sehinggalah kepada warga tua.  Bagi ibu2 mengandung pula, Mealshakes mampu membantu ibu2 yang mempunyai alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang. Bagi mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil, Mealshakes adalah suplemen yang senang diminum dan perisa vanilanya amat sedap. Pokok pangkalnya, Mealshakes adalah untuk mereka yang berumur dari setahun ke atas hingga ke warga tua.  Klik DISINI untuk mengetahui khasiat Mealshakes

  Jom kita tengok testimoni mereka yang berjaya menaikkan berat badan dengan Mealshakes

Testimoni 1:
Testimoni 2:


   Jadi bagi mereka yang terlalu kurus, jangan risau, Mealshakes InsyaAllah mampu membantu anda. Jika anda mempunyai budget yang lebih, anda juga boleh add on suplemen lain seperit B-Kompleks dan Vitalea.

  Berminat mendapatkan Mealshakes anda? Hubungi saya seperti berikut"

Fb: NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Call: 019 393 7880
Email: nurraihanah20@gmail.com
FanPage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )

0 comments:

Post a Comment