Vitamin Kesuburan bagi mereka yang merancang mendapatkan cahaya mata..

Assalamualaikum wbt..

  Adat berrumahtangga pastinya menginginkan cahaya mata untuk penyeri hidup kan? Tapi kadang2 sukar untuk mendapatkan cahaya mata walaupun telah berusaha. Jika anda ingin mencari suplemen kesuburan bagi meningkatkan tahap kesuburan anda, Set Kesuburan Shaklee adalah jawapannya. Sebelum kita lihat fungsi setiap suplemen dalam set ini, mari kita lihat testimoni mereka yang telah mengamalkannya.


Vitamin E 
Dikenali sebagai vitamin seks, vitamin E menghaluskan kulit, merupakan anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel2 baru, dan terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian dan menyuburkan organ reproduksi lelaki dan wanita. Sebanyak 50% Seenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel dan duktus seminal.  Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.

Zink Kompleks
Zink merupakan zat yang sgt penting bg proses pembentukkan hormon testosterone bagi lelai.  Ia membantu mengekalkan jumlah air mani, bantu mengekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum.  Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pd DNA. Secara keseluruhannya zink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yg sihat.

Alfalfa Kompleks
Diamalkan oleh wanita, terutama bagi mereka  yang rasa 'sakit ketika bersama' membantu mengatasi masalah keputihan, masalah haid yang tidak teratur atau senggugut/sakit pinggang yang melampau tatkala didatangi haid (makan alfalfa bersama kalsium), dan turut membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti kacip fatimah).

GLA Kompleks
Diamalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur.  GLA membantu wanita menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualit, yang juga dikenali sebgai 'mukus serviks putih telur'. Cecair ini sangat subur, nipis, berair, cerah dan likat dan sangat2 membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio dan ke telur ( Ovum ). Cecair serviks yg sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio yang mana ia akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur.

Ingin dapatkan set ini, boleh hubungi saya seperti berikut:

Call / Sms : 019 393 7880
Fb: NurFatin Raihanah Emelie Rosales
email: nurraihanah20@gmail.com
Like FanPage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )
.

0 comments:

Post a Comment