Set Penyusuan B - Pilihan untuk Ibu Budget..

Assalamualaikum wbt..

  Jika ibu2 ingin menambahkan susu tetapi kurang budget untuk membeli set penyusuan 3M, ibu2 boleh amalkan set penyusuan Set B. Apa yang terdapat dalam  Set B ini? Set B terdiri daripada Vitalea, Alfalfa, Vitamin C dan Vitamin B Kompleks.

  Gabungan 3 vitamin asas Vitalea, Vitamin C dan Vitamin B Kompleks membekalkan tubuh ibu dengan segala nutrisi penting yang digunakan untuk kesihatan dan tenaga ibu.  Apabila badan ibu sihat, InsyaAllah pengeluaran susu ibu akan semakin lancar. Alfalfa pula bertindak sebagai milkbooster yang mempercepatkan penghasilan susu ibu.

  Kombinasi semua vitamin dalam set ini akan membantu dalam pengeluaran susu ibu dengan lebih cepat. Untuk menampakkan kesan yang lebih cepat, dinasihati agar ibu2 disiplin dalam jadual pam dan minum air dengan banyak sekurang2nya dalam 3L-4L sehari. Dengan Set B ini, bukan sahaja pengeluaran susu ibu berjalan dengan lancar tetapi byk faedah2 lain yang diperolehi antaranya:

- B Kompleks dan Vitamin C adalah vitamin kecantikan yang menaikkan seri wajah
- Vitamin C membantu menghilangkan kesan parut jerawat dan jeragat
- Semua vitamin membekalkan nutrisi dalam susu ibu serta membekalkan tenaga kepada ibu itu sendiri
- Alfalfa membantu memulihkan masalah keputihan dan merupakan perapat bagi hubungan suami isteri
- Vitamin B Kompleks merupakan vitamin anti-stress. Stress adalah punca kemerunduman susu ibu.
- Vitamin C memberi perlindungan kepada penyakit

  Bestkan? Dengan harga yang mampu milik, susu makin bertambah kesihatan pun terjaga. Jom kita tengok hasil stok EBM ibu2 yang mengambil set ini.


Testimoni 1


Testimoni 2


  Alhamdulillah, ramai yang berpuas hati dengan Set Penyusuan B ini. Walaupun set budget, tapi kesannya sama dengan pengambilan set penyusuan lain. Tapi perlu ingat, pengambilan air setiap hari harus cukup ya, pam pun kena konsisten barulah dapat hasil seperti ibu2 diatas.

  Nak cuba? Hubungi saya:

  Call / Sms : 019 393 7880
  Fb: NurFatin Raihanah Emelie Rosales
  email: nurraihanah20@gmail.com
  Like FanPage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )

0 comments:

Post a Comment