Kurus Oh Nak Kurus..

Assalamualaikum wbt..

  Sebagai wanita ni, kita agak elergik kan kalau org kata kita makin berisi atau badan kita da naik. Sy termasuk dalam golongan yang elergik dengan kenaikan berat badan tambah2 lagi bila rangka badan sy ni besar, mmg naik sikit pun npk cam da byk sangat naiknya..even berat badan da turun pun org still kata berisi..camna tu..hehe

  Jadi bg mereka yang risaukan dengan kenaikan berat badan ini (termasuklah sy sendiri) anda mungkin boleh mengamalkn pemakanan suplemen untuk menurunkan berat badan anda. Gabungan ESP, Alfalfa dan Lecithin dapat membantu anda untuk menurunkan berat badan anda. Sekiranya anda adalah ibu yang menyusukan anak, jgn risau, suplemen ini boleh diambil walaupun menyusukan anak. Bukan sahaja selamat, ESP memekatkan susu anda manakala Alfalfa pulak sebagai milkbooster untuk membanyakkan lagi susu anda. Lecithin dalam set ini adalah sebagai agen pembakar lemak bagi penurunan berat badan.


  Turun 20kg dengan pengambilan Alfalfa+ESP+Lecithin? Siapa tak teruja kan? Set slimming ini mmg ternyata berkesan dan selamat untuk ibu menyusukan. Sebab itulah saya akan rekomenkan Set Slimming for Breastfeeding pada mereka yang ingin kurus dan dalam masa yang sama menyusukan anak.

  Bagaimana pula dengan mereka yang tidak menyusukan anak? Boleh ke ambil set ini? BOLEH!! kerana set ini memang selamat untuk semua. Bagi mereka yang mempunyai budget yang lebih, boleh la add on Omega Guard untuk pembakaran lemak yang lebih cepat dan juga Herbalax untuk mencuci usus. Memang berkesan!


  Mereka da berjaya menurunkan berat badan, anda bila lagi. Hubungi saya untuk mengetahui set pelansingan mana yang sesuai untuk anda.

  Call / Sms : 019 393 7880
  Fb: NurFatin Raihanah Emelie Rosales
  email: nurraihanah20@gmail.com
  Like FanPage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )

0 comments:

Post a comment