Kelebihan Joint Health Tablet..

Assalamualaikum wbt..

  Promosi Joint Health Tablet masih lagi berlangsung sepanjang bulan ini. Bagi mereka yang masih ragu2 tentang keberkesanan JHT ini, jom kita lihat soal jawab tentang JHT. Sumber info ini dipetik daripada booklet Shaklee Advanced Joint Health Tablet.

Q : Apakah Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formulasi proprietary yang menampilkan kombinasi bahan2 yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan,kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.  Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi2.

Q : Siapakah yang memerlukan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu produk semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka.  Orang muda yang mempunyai gaya hidup lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.

Q : Apakah ekstrak jagung?
A : Ekstrak jagung secara semulajadinya kaya dengan glucosamine yang merupakan gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan.  Ia digunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melicinkan sesendi. Glukosamina mengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligament. Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Q : Apakah Boswellia
A : Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata.Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

Q : Apakah yang membuatkan ekstrak Boswellia dalam Shaklee Advance Health Tablet istimewa?
A : Ekstrak Boswellia proprietariyang digunakan di dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsur2 semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkait rapat dalam memberikan bioaktif yg lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja. Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya dapat menyokong keselesaan sendi yang lebih baik berbanding satu ekstrak AKBA yang lebih tinggi.


Q : Bolehkah saya mengambil Shaklee Advanced Joint Health Tablet dan Ostematrix pada masa yang sama?
A : Boleh, tiada sebab mengapa anda tidak boleh mendapatkan khasiat kedua2 produk yang dapat menyokong kesihatan sendi anda. Lebih baik lagi anda gabungkan Shaklee Collagen Powder dan Vivix bg mengoptimumkan khasiat Shaklee Advance Joint Health Tablet

Q : Bila dan bagaimana saya mahu menggunakan Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Untuk hasil yang terbaik, ambillah mengikut apa yang disarankan iaitu dua tablet sehari bagi setiap hidangan.

Q : Mengapakah produk ini mengandungi Vitamin C?
A : Shaklee AJHT menyumbang nilai harian 100% Vitamin C kerana ia merupakan nutrien penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen. Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu2 penghubung yang lain di dalam tubuh.

Q : Mengapa produk tersebut mengandungi mineral surih, zink, copper dan mangan?
A : Bahan2 ini merupakan faktor sampingan bagi enzim2 yang membina kolagen dan glikominoglikan.

Q: Adakah Shaklee AJHT berasaskan sayur-sayuran?
A : Ya

Dan ini pula testimoni mereka yang telah mencuba Advanced Joint Health Tablet
. Jadi berdasarkan fakta2 dan testimoni diatas, ini lah peluang anda untuk menghadiahkan JHT kepada ibubapa anda. Ingin dapatkan produk ini, boleh terus hubungi saya.


0 comments:

Post a Comment