Badan sihat, susu meriah dengan set pantang Shaklee

Assalamualaikum wbt..

  Selepas bersalin waktu yang betul2 kita perlu jaga adalah semasa berpantang. Maklumlah, kena jaga kesihatan, kena jaga luka bersalin lagi. Masa pantang ini jugalah masa yang sesuai untuk ibu2 menyediakan stok susu untuk bayi anda memandangkan pada 6 bln pertama, hormon prolaktin dalam tubuh masih tinggi dan pengeluaran susu masih banyak.

  Selain daripada menjaga kesihatan, ramai ibu2 risau tidak dapat menyediakan stok susu yang mencukupi bagi anak mereka. Dengan Set Berpantang Shaklee, ibu2 tak perlu risau kerana selain daripada mengekalkan kesihatan badan, set ini juga mampu menambahkan stok susu ibu. Ini adalah testimoni ibu2 yang mengambil set berpantang ini

Testimoni 1
Testimoni 2  Alhamdulillah dengan Set Berpantang Shaklee, ibu2 tak perlu risau sekiranya anak mereka mengalami jaundis kerana set ini selamat dimakan walaupun anak mengalami jaundis. Samada ibu2 bersalin normal atau pembedahan, set ini membantu mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin. Selain dapat memberi kecergasan kepada tubuh, susu pun semakin meriah.

  Ingin dapatkan produk ini, hubungi saya seperti berikut dan konsultasi percuma akan diberikan kepada anda.

  Sms/call : 019 393 7880
  Fb:  NurFatin Raihanah Emelie Rosales
  Email: nurraihanah20@gmail.com
  Like FanPage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )
  

0 comments:

Post a Comment