Yang manakah Suplemen Pilihan Anda???

Assalamualaikum wbt..
  Sekiranya anda masih lagi tak pasti yang mana satukah vitamin/suplemen Shaklee yang menjadi pilihan anda, mungkin penerangan dibawah boleh membantu anda.

Set A ( Optimum Set )
Terdiri daripada Vitalea (multivitamin), B-Kompleks dan Vitamin C, set ini membantu dalam memberikan kesihatan menyeluruh kepada anda.  Amat sesuai bagi mereka yang sibuk dengan aktiviti seharian sehingga mengabaikan pemakanan seimbang dalam diet menu harian.

Set B ( Breastfeeding Set )
Untuk Set ini, kami menawarkan 4 jenis set untuk penyusuan. Ia terdiri daripada Set B, Eu-Four-Pack set, Set 3M dan Set E. Sekiranya anda berminat dengan set penyusuan, hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi set penyusuan yang mana sesuai untuk anda. 

Set C ( Confiment Set / Set Berpantang )
Bagi ibu2 yang ingin bertukar angin menukar set pantang dari jamu kepada suplemen, Set C menawarkan Vitamin C, Vitamin B, Zink dan juga Vitalea. Set ini selain membantu memberi kecergasan badan, ia juga selamat untuk dimakan oleh ibu2 yang menghadapi masalah anak demam kuning.

Set D ( Skin Care Set / Kecantikan Kulit )
Set ini mendapat sambutan ramai kerana kesan pengambilan set ini secara konsisten menampakkan hasil yang memuaskan. Tak perlu melakukan suntikan kecantikan, atau pembedahan untuk cantik, set ini sudah cukup untuk menyerlahkan kecantikan anda.

Set F ( Feminin Set / Keintiman Suami Isteri )
Set yang terdiri daripada Alfalfa dan Vitamin E ini membantu dalam menghangatkan lagi hubungan suami isteri. 

Set G ( Set Resdung/ Elergi/Asma )
Gabungan Alfalfa, B-Kompleks dan Vitamin C ini membantu dalam mengurangkan masalah resdung. Ramai yang berpuas hati dengan set ini kerana masalah resdung yang dialami semakin baik dengan pengambilan konsisten set ini.

Set J ( Pregnancy Set / Set Kehamilan )
Set kehamilan yang Shaklee tawarkan termasuklah set kehamilan untuk trimester pertama hingga trimester terakhir. Apa yang menarik dengan set kehamilan ini, Vitalea yang ada dalam set ini merupakan vitamin yang lengkap untuk keperluan ibu mengandung.

Vitamin untuk anak
Bagi ibubapa yang mempunyai anak yang kurang selera makan dan aktif, Mealshakes dan Omega Guard adalah suplemen untuk kesihatan optimum untuk anak anda.

Vivix
Vivix adalah suplemen anti-aging, iaitu melambatkan proses penuaan. Ia memperbaiki DNA, memperbaiki tenaga sel dan juga meningkatkan fungsi otak, kardiovascular dan juga imuniti tubuh

Collagen Powder
Suplemen kecantikan ini ternyata membantu dalam kecantikan dan keanjalan kulit. Walaubagaimana pun ia tidak digalakkan diambil oleh ibu2 mengandung dan ibu2 yang menyusukan anak.

Joint Health Tablet
Mengalami masalah sendi? Kombinasi Joint Health Tablet dan Ostematrix membantu mengatasi masalah sendi khususnya bila usia makin meningkat.

  Jadi, adakah anda tau suplemen yang mana sesuai untuk anda? Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai pemilihan suplemen yang sesuai untuk anda

  Call / Sms : 019 393 7880
  Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
  email: nurraihanah20@gmail.com
  Like FanPage : Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )

0 comments:

Post a Comment