Kulit Berjerawat, Kusam dan Berminyak..atasinya dengan Set D

Assalamualaikum wbt...

  Sesiapa sahaja bila mengalami masalah jerawat, wajah berminyak dan kusam pasti akan merasa rimas dan akan merendahkan keyakinan diri kita. Sekiranya anda telah mencuba pelbagai produk dan kesannya tidak seperti yang anda harapkan, apa kata anda bertukar kepada set kecantikan dari Shaklee. Kenapa saya rekomenkan set ini? Kerana set kecantikan Shaklee adalah 100% semulajadi dan bebas bahan kimia.

  Apa yang terkandung dalam set kecantikan Shaklee ini? Set kecantikan Shaklee iaitu Set D terdiri daripada kombinasi Vitamin C, Vitamin B dan vitamin E.  Gabungan ketiga2 vitamin ini membantu membina kolagen dalam kulit, menaikkan seri muka, menjadikan kulit licin mulus dan gebu, serta menghilangkan jerawat, jeragat dan parut seperti yang anda lihat pada testimoni dibawah:  
  Sekiranya anda mengalami masalah jerawat yang teruk, saya rekomenkan anda untuk mengambil alfalfa kerana alfalfa mampu membuang toksin dalam badan yang menyumbang kepada masalah jerawat. Sekiranya anda mempunyai lebihan budget, boleh la add on ESP untuk mendapatkan hasil yang lebih baik.  Sekiranya anda ibu menyusukan bayi, kombinasi ESP dan alfalfa sememangnya bagus untuk anda kerana kedua2 produk ini merupakan milkbooster terlaris di kalangan ibu2 yang menyusukan.

  Ingin dapatkan produk diatas, hubungi saya di:

Call / Sms :  019 393 7880
Fb:  NurFatin Raihanah Emelie Rosales
email: nurraihanah20@gmail.com
Like FanPage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )

0 comments:

Post a Comment