Khasiatnya Omega...

Assalamualaikum wbt..

  Sebelum ni saya ada post tentang kepentingan omega terhadap perkembangan otak kanak2, begitu juga buat ibu2 yang mengandung pada trimester ke 3, omega amat baik utk bayi dalam kandungan (Klik DISINI). Selain itu, pengambilan Omega Guard yang konsisten dengan Lecithin juga mampu menurunkan berat badan. Klik DISINI


  Bagi mereka yang tak tahan dengan jamu, mungkin boleh menukarkan jamu dengan Omega Guard. Menurut rakan Puan Norita beliau mengamalkan Omega Guard 3 biji sehari dan ia membantu dalam masalah 'rahim sejuk' disamping mengatasi masalah keintiman hubungan suami isteri.

  Ini pula tips dan petua bagi ibu bapa yang ingin membawa anak mereka berenang. Kadangkala anak akan cepat diserang selsema bila mandi terlalu lama. Amalkan pengambilan Omega Guard 1 biji sebelum berenang dan insyaAllah ia dapat membantu mengelakkan anak anda terkena selsema.  Hubungi saya seperti berikut sekiranya anda ingin mendapatkan produk kesihatan, penyusuan, kehamilan, berpantang dan kecantikan. Konsultasi percuma akan diberikan dengan setiap pembelian produk dari saya. 

Call / Sms : 019 393 7880
Fb:  NurFatin Raihanah Emelie Rosales
email: nurraihanah20@gmail.com
Like FanPage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )

0 comments:

Post a Comment