Berat turun dengan Alfalfa+ESP...

Assalamualaikum wbt...

  Sekiranya anda ingin menurunkan berat badan tetapi mempunyai masalah budget untuk membeli semua suplemen yang dicadangkan, anda mungkin boleh cuba consume Alfalfa+ESP.  Dalam entri2 sebelum ni, Alfalfa memang terbukti membantu dalam membersihkan usus dan melancarkan sistem pelawasan tubuh. ESP pula memang telah terbukti menurunkan berat badan pengamalnya.

  Satu advantage untuk kedua2 produk ini adalah, kedua2 nya adalah milkbooster buat ibu yang menyusu. Tak bermaksud yang lelaki tak boleh makan alfalfa ye..boleh je makan alfalfa sebab alfalfa membantu dalam pelawasan dan juga mengatasi masalah resdung. Begitu juga dengan ESP. Terkenal sebagai milkbooster dikalangan ibu2 menyusu, ESP menjadikan susu ibu menjadi lebih pekat. Rata2 ibu yang mengamalkan ESP mendapati anak mereka menyusu lebih puas dan cepat kenyang dengan susu ibu yang mengandungi ESP.

2 bulan makan alfalfa+ESP berat badan turun 2kg
 
Dalam sebulan ambil ESP turun berat badan


Perbezaan pengambilan ESP pada susu ibu

  Jadi tak perlu risau jika anda mempunyai masalah budget untuk menurunkan berat badan. Oh ye, dengan setiap pembelian produk akan mendapat konsultasi percuma dari sy ye..jd boleh hubungi saya seperti dibawah:

  Call / Sms :  019 393 7880
  Fb:  NurFatin Raihanah Emelie Rosales
  email: nurraihanah20@gmail.com
  Like FanPage:  Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )
 

0 comments:

Post a Comment