Awet Muda dengan Vivix - Melambatkan proses penuaan...

Assalamualaikum wbt...

    Vivix? Apa sebenarnya Vivix?  Vivix merupakan minuman campuran botani didalam pemakan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.  Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel2 anti-penuaan semualajadi.


  Apakah kelebihan Vivix? 

Memperbaiki DNA - Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut

Memperbaiki tenaga sel.  Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga.  Ia akan menurunkan fungsi sel.  Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

-  Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovascular, imuniti dan sendi.  Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar.  Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

  Vivix merupakan tonik anti-penuaan pelbaagai manafaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetis, arthritis, gout dan macam2 penyakit lagi.  Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegahkan penuaan berlaku dengan pantas.  Walaubagaimanapun, pengambilan Vivix tidak dibenarkan untuk kanak2, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi kerana ia mengubah DNA.

"Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)," katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya.  Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”


 Ini pula testimoni Vivix


     Ingin dapatkan Vivix anda? Hubungi saya:

  Call / Sms : 019 393 7880
  Fb:  Nurfatin Raihanah Emelie Rosales
  email:  nurraihanah20@gmail.com
  Like FanPage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )0 comments:

Post a Comment