Ovarian Cyst kecut berkat Doa dan pengambilan GLA Shaklee

Assalamualaikum wbt...

  Salam pagi jumaat buat semua pembaca Cahaya Hati Umi. Moga mendapat keberkatan dipagi jumaat yang mulia ini. Pagi ni saya ingin kongsikan pembacaan saya daripada blog seorang rakan mengenai cyst dan bagaimana masalah cyst beliau kecut berkat doa dan juga pengambilan GLA Shaklee.  Kita mampu merancang, Allah jua yang menentukan segala perancangan kita. 

  Ok, berbalik kepada cerita rakan ni, Puan Dilla mengetahui kewujudan Cyst dalam ovarinya sebesar 5cm selepas bersalin. Beliau hampir saja melakukan pembedahan untuk membuang cystnya. Namun berkat kesabaran, doa serta pengambilan GLA Complex alhamdulillah cyst beliau kecut sebanyak 1.4cm

Credit to: Genkimomma.net

  Menurut puan Dilla, 
  "  Petang tadi pergi klinik untuk scan cyst ovariku, kali terakhir scan pada Julai lalu 2.73cm, dan hari ni 1.4cm, syukur Alhamdulillah.."

  Doc:  Bagus ye, cyst da kecut..Mcmana tu? memang xde ubat untuk kecutkan cyst ni
  Dila:  Ermm..saya cuma amalkan makan suplement Shaklee GLA Complex
  Doc:  Bagus, tak payah operate, tak elok operate-operate ni..

  Alhamdulillah sesungguhnya Allah juga lah yang berkuasa dan mencipta sesuatu.  Doa yang diamalkan oleh Puan Dilla untuk mengecilkan cystnya:

"  Wahai Allah yang maha mengecilkan benda yang dan maha membesarkan benda yang kecil, kecilkan pada dia (sebut nama penyakit) Ya Allah yang paling  mengasihani daripada segala yang mengasihani..

  Doa ini dibaca pada segelas air dan diminum sebanyak 2x. Sesungguhnya sebagai manusia kita cuma mampu berusaha dan berikhtiar, Allah maha mengetahui segalanya.  

  Kredit kepada Puan Dilla dan boleh baca mengenai cyst beliau dalam blognya DISINI

0 comments:

Post a Comment