Kurus dengan hanya vitamin..Boleh ke??

Assalamualaikum wbt..


  Bila bercerita mengenai nak kurus ni, rasa2nya semua pun teruja. Yelah, siapa yang tak nak kurus kan? lebih2 lagi bg kita wanita, bila da bersalin ni mula la ada extra isi sana sini..kekadang memang merimaskan, yang lebih bahaya lagi sekiranya 'extra' isi yang kita ada itu boleh menyumbang kepada penyakit2 lain..Itu yang cuba kita elakkan.

  Dalam entri kali ini saya ingin kongsikan vitamin2 yang Shaklee tawarkan untuk anda. Vitamin ini adalah vitamin semulajadi yang boleh membantu anda kurus & sihat secara semulajadi tanpa perlu berlapar. Tetapi harus diingat, pengambilan apa2 vitamin pun haruslah disertakan dengan disiplin pemakanan yang baik dan bukan bergantung kepada penurunan berat badan semata2 hasil dari pengambilan vitamin.

  Vitamin yang saya maksudkan ada pelbagai, bergantung kepada budget anda sendiri. Bagi yang mempunyai budget yang terhad, anda boleh memulakan pemakanan vitamin seperti Herbalax, Lecithin dan/atau Omega dan Alfalfa Kompleks.

  Seronoknya mengamalkan pengambilan vitamin semulajadi ni dan pada yang sama dapat menurunkan berat badan dan paling seronok kita tidak perlu berlapar selagi kita faham konsep asas penurunan berat badan.  Oh ye, produk ini juga selamat untuk diambil bagi ibu2 yang menyusukan anak mereka. Sekiranya anda tertanya2 apakah vitamin yang sesuai untuk anda, anda boleh menghubungi saya seperti dibawah.

Call / Sms : 019 393 7880
Fb:  NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Email:  nurraihanah20@gmail.com
Fanpage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )

0 comments:

Post a Comment