Kepentingan dan kebaikan Kolagen dalam kecantikan dan Kesihatan...

Assalamualaikum wbt..

  Sekiranya anda tercari2 produk yang boleh menampakkan anda kelihatan lebih sihat, berseri dan menawan, Shaklee Collagen mungkin jawapannya. Bagi mereka yang masih tidak tahu apakah dia Shaklee Collagen ini, jom kita lihat apa dia Shaklee Collagen.

  Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS( Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkuasa tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.  Kolagen bermolekul sangat ringan, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

  Tujuh bahan utamanya termasuk ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, Vitamn C dan B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.  Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda.  Setipa hidangan di pek didalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila2 masa dan dimana saja.

  Ok..enough dengan pengenalan Kolagen Shaklee. Jom kita tengok apa kelebihan kolagen shaklee ini.

 

  Banyak kelebihan Kolagen Shaklee. Sekiranya anda ingin mengetahui kesannya, anda patut mencubanya sendiri. Sekiranya anda ingin melihat testimoni mereka yang pernah mengambil Kolagen Shaklee, boleh klik DISINI.  Bulan ini sahaja harga Kolagen Shaklee memang berbaloi dengan pelaburan anda, jadi dapatkan Kolagen Shaklee anda sekarang. Hubungi saya seperti dibawah:-


Call / Sms :  019 393 7880
Fb:  NurFatin Raihanah Emelie Rosales
email:  nurraihanah20@gmail.com
Like FanPage:  Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )

0 comments:

Post a Comment