Kelebihan Alfalfa untuk Lelaki dan Wanita

Assalamualaikum wbt..

Memandangkan bulan ini promosi alfalfa, saya ingin bercerita semula tentang alfalfa memandangkan ada yang bertanya kepada saya, alfalfa ini untuk apa? untuk org perempuan je ke? Eh tak ye..ia sesuai untuk lelaki dan wanita.  Tahukah anda yang alfalfa ini raja segala tumbuhan?

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  alfalfa mengandungi Vitamin A, Vitamin C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

Apa keistimewaan alfalfa jenama Shaklee berbanding yang lain? Shaklee Alfafa complex merupakan satu formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950an.  shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis makanan termasuk kalsium fosforus, zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai minerat dan vitamin. Dan yang bestnya Shaklee Alfalfa Complex tidak mengandungi perasa tiruan, penanis, pewarna, bahan pengawet tambahan, fungisid, bakteriosid, hormon2 sintetik, pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia.

Hendak mendapatkan alfalfa anda?  Tawaran menarik menanti anda sepanjang bulan November ini.  Untuk melihat lebih banyak testimoni mengenai alfalfa, sila klik DISINI.
0 comments:

Post a Comment