Jeragat oh jeragat..

Assalamualaikum wbt..

Apakah itu jeragat? Jeragat adalah bintik-bintik hitam yang muncul dimuka. Biasanya jeragat terjadi apabila kulit kita terlalu kering. Jeragat akan menyebabkan kulit kita menjadi kusam dan tidak bermaya. Bagaimanakah hendak mengatasi masalah jeragat ini? Gambarajah dibawah adalah gambarajah yang dipetik dari majalah RAPI.Menurut majalah RAPI..saya tak ingat keluaran bila tapi tahun ini, pengambilan vitamin akan mengurangkan jeragat. Apa vitamin Shaklee yang kami boleh tawarkan untuk anda bagi membantu mengurangkan jeragat?

Vitamin C
Wanita dan vitamin C memang tidak dapat dipisahkan. Vitamin C amat penting dalam pembentukan kolagen. Apa istimewanya Vitamin C dari Shaklee? Vitamin C Shaklee adalah Vitamin C yang sustain release. Kenapa perlu teknologi sustain release? Vitamin C bersifat larut air, mudah musnah dan tidak kekal lama dalam tubuh. Sustained release adalah teknologi yang boleh membantu vitamin C untuk kekal lebih lama dalam tubuh dimana hanya 100mg Vitamin C sahaja yang dilepaskan didalam badan.
Vitamin E
Terkenal sebagai vitamin awet muda. Ia juga dikatakan melambatkan proses penuaan. Sebab itu dalam set kecantikan Shaklee, vitamin E akan sentiasa termasuk dalam set berkenaan. Selain daripada itu, vitamin E juga dikatakan membantu dalam keseimbangan hormon dan mengawal kadar minyak dalam liang kulit.  Vitamin juga dikatakan mengurangkan kesan kulit jeragat.  Vitamin E juga yang kini mengandungi Grape Seed Extract membantu kulit menjadi elastik dan menampakkan seseorang itu kelihatan muda semulajadi.Protin
Jika sebut protin, produk protin yang terlaris di Shaklee adalah ESP. Memang laris sampaikan habis stok diseluruh Malayisa kerana kesannya yang menakjubkan.  Protin soya ESP adalah non-GMO iaitu tanpa toksin dan ia adalah selamat untuk dimakan.  Protin diperlukan dalam tubuh bagi menggantikan sel lama dengan sel baru kerana pembentukan sel memerlukan sumber protin.  Protin membantu kulit menjadi cerah dan anjal, ia merangsang reginasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan dan memudarkan parut?
Dengan adanya vitamin-vitamin lengkap dari Shaklee ini, anda tidak perlu berbelanja lebih untuk mendapatkan produk yang mahal untuk mengatasi masalah jeragat anda. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk ini, anda boleh menghubungi saya dengan cara berikut:

No/sms : 019 393 7880
Fb:  Nurfatin Raihanah Emelie Rosales
email: nurraihanah20@gmail.com
Fanpage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )

0 comments:

Post a Comment