Cyst dan GLA Complex

Assalamualaikum wbt..


  Bagi pengamal suplemen GLA complex rata2 ramai yang tahu kelebihan GLA Complex. Selain membantu meningkatkan kesuburan wanita, GLA Complex juga membantu dalam aspek kecantikan kita. Kali ni saya
ingin berkongsi tentang bagaimana GLA Complex membantu mengecutkan Ovarian Cyst.

  Apakah dia Ovarian Cyst??  Ovarian Cyst adalah nama yang diberikan kepada cyst atau poket yang berisi lendir/air yang terjadi dipermukaan ovari.  Ia adalah kejadian yang kerap berlaku dan kebanyakan wanita tidak menyedari yang mereka mengalaminya kerana Ovarian Cyst tidak menunjukkan simptom atau gejal.  Walaubagaimanapun Ovarian Cyst ini biasa dikaitkan dengan sistem kesuburan dan peranakan wanita. Sekiranya tidak diubati mungkin boleh mempengaruhi peluang wanita itu untuk mengandung.  (Kredit to alamhamil.com)

Imej Ovarian Cyst

  Mengapa GLA Complex??  GLA atau nama sebenarnya Gama Linolenik Acid berfungsi menstabilkan hormon dalam badan dan boleh diambil oleh lelaki dan juga wanita.  Ia sangat membantu terutama bagi mereka yang mengalami masalah jerawat, hadi yang tidak teratur, sindrom menapaus, darah tinggi dan kecing manis. Kelebihan GLA complex dari Shaklee adalah ia mempunya kandungan Vitamin E yang asli.

  GLA Complex merupakan sejenis asid lemak Omega 6 yang digunakan oleh bdan untuk membentuk prostagladin yang merupakan bahan yang berupa hormon yang membantu mengawal proses2 badan yang normal.  Ia mengandungi Vitamin E yang asli dam membantu melindungi dinding ateri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.  Bagi wanita, GLA dikenali sebagai suplemen yang membantu memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid.

  Sekiranya anda mempunyai rakan atau saudara mara yang mengalami masalah Cyst, disarankan untuk mencuba produk ini. Sentiasa berdoa dan istiqamah moga2 Allah mempermudahkan penyembuhan penyakit kita. Untuk mendapatkan testimoni bagaimana GLA Complex membantu dalam mengecutkan ovarian Cyst, boleh klik DISINI 

  Bagi mendapatkan info lebih lanjut mengenai produk, boleh la menghubungi saya di:

  Call / Sms :  019 393 7880
  Fb:  NurFatin Raihanah Emelie Rosales
  Email:  nurraihanah20@gmail.com
  Like FanPage:  Live a Healthy Life

  

0 comments:

Post a Comment