Alhamdulillah..Joint Health Tablet melegakan sakit sendi..

Assalamualaikum wbt..

  Bekerja dan sekaligus menguruskan rumah dan anak sentiasa membuatkan saya sakit2 terutamanya dibahagian tulang belikat. Ini ditambah lagi bila saya duduk lama dipejabat menghadap laptop memang lagi terasa sakitnya tulang belikat. Dirumah pula anak asyik nak berdukung kadang2 sakit sendi tu memang terasa. Ada masa bila nak mengangkat anak terasa berbunyi sendi2 tulang di kaki atau pergelangan tangan..ini mungkin disebabkan oleh calsium intake yang kurang..
  Sebelum ini saya memang consume Ostematrix (Kalsium dari Shaklee) sebab sebelum-sebelum ni Ostematrix memang membantu saya mengatasi sakit2 sendi. Tapi bila kerja semakin lasak, rupanya ia bukan sekadar kekurangan kalsium semata2 tetapi saya mengalami sakit sendi yang 'mild'.  Sakit sendi berlaku apabila kita kerap membuat kerja dalam keadaan postur badan yang tidak betul misalnya postur duduk yang tak betul, postur badan ketika mengangkat barang even postur badan ketika tidur pun boleh mengakibatkan sakit sendi (patutlah bangun tidur selalu sakit badan sebab salah postur..heheh). Kadang2 bila kita terjatuh atau terseliuh juga boleh mengakibatkan sakit sendi.

  Sehinggalah saya mencuba untuk makan Joint Health Tablet dari Shaklee..sebelum ni tak pernah makan pun sehinggalah sakit sendi saya makin terasa.  Saya combine Joint Health Tablet dan Ostematrix dan consume dalam seminggu..Alhamdulillah sgt2 selepas seminggu memang nampak sangat perbezaannya..sakit2 sendi saya hilang. Saya ingatkan Osteo sahaja cukup untuk mengatasi masalah sakit2 sendi ni tapi kombinasi Joint Health Tablet memang sangat2 membantu.

  Sekiranya anda mengalami masalah sakit2 sendi atau ibubapa anda atau rakan2 anda mengalami masalah yang sama, saya syorkan anda cuba Joint Health Tablet dan Osteo. Pelaburan anda pasti berbaloi2..cubalah..;)

  Hubungi saya untuk mendapatkan produk ini dan saya akan memberikan konsultasi percuma kepada anda jika anda membeli dari saya.

Call/Sms : 019 393 7880
Fb:  NurFatin Raihanah Emelie Rosales
email: nurraihanah20@gmail.com
Fanpage: Live a Healthy Life ( Cahaya Hati Umi )


 
 

0 comments:

Post a Comment