Alfalfa dan Vitamin E menjadikan anda isteri dan ibu yang hebat!!!

Assalamualaikum wbt..

  Menjadi ibu dan isteri yang hebat adalah idaman semua wanita. Menjadi isteri dan ibu yang hebat kita kena pastikan yang tubuh kita sentiasa berada dalam tahap kesihatan optimum terutamanya dalam bab keintiman.  Memandangkan bulan ini merupakan bulan promosi alfalfa, saya ingin syorkan dua suplemen yang membantu anda menjadi isteri dan ibu yang hebat.


  
Ramai yang sudah mencuba merawat masalah keputihan dengan alfalfa. Alfalfa mengandungi phytoestrogens yang juga menyebabkan ia berfungsi sebagai kacip fatimah yang sekaligus membantu dalam 'hubungan' suami isteri (enhance libido).  Bagi ibu yang menyusukan anak, alfalfa merupakan milkbooster terbaik untuk anda. Ini memang terbukit berkesan kerana saya sendiri mengambil alfalfa sebagai milkbooster dan untuk merawat keputihan. Klik DISINI untuk testimoni.

Bagaimana pula dengan khasiat vitamin E? Nampak gaya vitamin E ni pun laris jualannya. Selain berfungsi mencantikkan kulit, antioksidan dan memanaskan badan (bagi mengubati lenguh-lenguh sendi) Vitamin E ini juga dikenali sebagai vitamin intimacy..Vitamin E is to stimulate the hormones, thus leading to a healthier sex life..


Dah tau apa kelebihan kedua2 vitamin ini, jom kita tengok testimoni puan Dilla Jalil mengenai kedua2 vitamin ini.Dan ini pula testimoni Puan Azni Rayna bila beliau keputihan beliau sembuh dengan pengambilan Alfalfa.Menarik kan kedua2 vitamin ini. Bagi kesihatan yang lebih baik, saya mengesyorkan anda mengambil set B juga sekiranya anda tiada masalah budget. Sebarang pertanyaan mengenai suplemen ini bolehlah sms atau hubungi saya di:

Call / Sms : 019 393 7880
Fb:  NurFatin Raihanah Emelie Rosales
email:  nurraihanah20@gmail.com

0 comments:

Post a Comment