Morning Sickness, Sakit Pinggang, Kurang lawas..bagaimana cara mengatasinya..

Assalamualaikum wbt..


  Wanita dan morning sickness, wanita dan sakit pinggang tidak dapat dipisahkan. Bila seorang wanita itu mengandung, pakej morning sickness itu akan datang sekali. Bila wanita mengandung dan usia kandungan semakin membesar, simptom sakit pinggang pula akan dialami. Masalah pelawasan juga kerap dialami oleh wanita mengandung kerana waktu ini, pemakanan perlu dijaga, sekiranya pemakanan tidak dijaga, wanita mungkin akan mengalami masalah pelawasan yang akan membawa kepada buasir.

  Bagaimana untuk mengatasi 3 masalah ini?  Jawapannya adalah dengan pengambilan kalsium. Pilihan terbaik kalsium adalah Osteomatrix Shaklee. Osteomatrix merupakan sumber Kalsium dari Shaklee. Ia mengandungi magnesium, vitamin D, mangan dan boron yang membantu dalam penyerapan kalsium dalam tubuh yang sempurna. 

  Apakah keistimewaan Osteomatrix Shaklee??
~  menguatkan tulang dan gigi
~  membantu mengatasi simptom 'morning sickness' dengan mengawal alahan
~  membantu mengatasi sakit pinggang, sengal-sengal badan, sakit lutut dan sakit otot
~  membantu melawas dan mengatasi masalah sembelit

  Untuk lebih meyakinkan anda, mari kita tengok testimoni mereka yang telah mengamalkan pengambilan Osteomatrix Shaklee.

  Bagi wanita hamil, anda memerlukan sekurang-kurangnya 1L kalsium setiap hari untuk diri anda dan juga bayi yang anda kandungi. Sekiranya anda mempunyai alahan dan tak boleh minum susu, gantian terbaik adalah Osteomatrix Shaklee.  Pengambilan kalsium secukupnya juga mampu mengurangkan risiko komplikasi semasa meneran ( Sumber dari Dr. Delilah Ahmad, Pakar Obstetrik dan Ginekologi Pusat Perubatan Sime Darby )

  Paling menarik bagi ibu menyusu, Osteomatrix juga bertindak sebagai milkbooster dalam membantu melancarkan penyusuan dan membantu meningkatkan penghasilan susu badan.  Seronokkan? Selain mengurangkan sakit pinggang, membantu melawas Osteomatrix juga membantu melancarkan proses penyusuan. Sebagai bonus, pengambilan Osteomatrix dengan ESP juga dapat membantu ibu-ibu menyediakan stok susu ibu dengan lebih banyak.  

 Berminat untuk mendapatkan produk ini? Konsultasi percuma akan diberikan kepada mereka yang membeli produk ini dari saya. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk, boleh terus menghubungi saya di 019 393 7880 atau add fb saya NurFatin Raihanah Emelie Rosales. 


0 comments:

Post a Comment