Cerita Saya dan ESP..

Assalamualaikum wbt..

  Pada entri-entri sebelum ini, saya banyak berkongsi pengalaman kawan-kawan yang mengambil ESP dan kesan ESP pada mereka. Hari ini saya ingin bercerita pengalaman saya sendiri mengambil ESP :)

  Saya mula minum ESP sejak awal tahun ini selepas saya melahirkan cahaya mata saya. Mulanya saya mengambil ESP bersama pakej pelangsingan untuk ibu menyusu iaitu Alfalfa dan Lecithin  Tujuannya untuk menurunkan berat badan saya dan dalam masa yang sama tidak mempengaruhi proses penyusuan saya. Selepas bersalin saya sudah mengalami penurunan berat badan sebanyak 12kg dan saya ambil set ini untuk menjadikan proses penyusuan saya lebih lancar dan berat badan saya tetap kekal..hehhe

  Dua bulan ambil set ini, saya mengalami penurunan berat badan lagi. Tak banyak tapi saya cukup puas hati. Kombinasi ESP + Lecithin membantu penurunan berat badan saya. ESP juga membantu memekatkan susu saya. Susu nampak warna kekuningan..ala2 lemak berkrim gitu..hehhe..paling seronok, pengambilan Alfalfa mempercepatkan bengkak susu saya. Alhamdulillah..boleh buat stok susu untuk anak.. :D. Bestnya tentang Alfalfa ini juga, ia menghilangkan masalah keputihan saya, dan juga membantu proses pelawasan saya..Tapi pengambilan alfalfa kena dengan pengambilan air yang banyak ye..takut sembelit pula..heheh

  Saya terus konsisten dengan pengambilan ESP sehingga bulan ramadhan. Sepanjang bulan ramadan, selain dari pemakanan seimbang, ESP adalah minuman wajib untuk saya. ESP memberikan rasa kenyang pada diri saya dan memberi tenaga seharian kepada saya. Penyusuan?? alhamdulillah berjalan dengan lancar..rezeki anak saya, bulan puasa lepas, proses penyusuan anak saya berjalan lancar dengan bantuan ESP sebagai milk booster dan energy booster. Saya juga mengamalkan pengambilan vitamin-vitamin lain seperti Vitamin C, Vitamin B, Vitalea dan Ostematrix (Kalsium). Alhamdulillah..saya kekal cergas walaupun sibuk dengan tugas dipejabat dan anak.

  Paling seronok tentang ESP adalah perubahan pada kulit wajah..nampak cam lebih gebu gitu..hehehe..Tak percaya? Anda boleh cuba ESP dan lihat kesannya sendiri pada diri anda. Memang amat puas hati dan berbaloi-baloi.. :)

  Ini adalah pengalaman saya dengan ESP. Pengalaman anda pula bagaimana? Ingin Mencuba? Boleh hubungi saya terus di 019 393 7880 untuk maklumat lebih lanjut. Untuk bulan October ini, ada tawaran hebat bagi pembelian ESP..tawaran yang pasti tak akan anda lepaskan..

0 comments:

Post a Comment