Susu semakin Bertambah, Bayi mudah lawas dan Badan kekal cergas dengan Set B..

Assalamualaikum wbt..

  Selain daripada set 3M yang mendapat sambutan hangat dikalangan ibu-ibu, satu set penyusuan yang mendapat sambutan yang memberansangkan adalah set B. Dalam Set B ini terdapat Vitalea, Vitamin C, Vitamin B dan juga alfalfa. Set B ini biasanya diambil oleh ibu-ibu yang tiada masalah penyusuan tetapi ingin mengekalkan kecergasan tubuh dan menambahkan lagi susu mereka.  Disini saya ingin berkongsi testimoni ibu-ibu yang mendapat hasil yang menggalakkan setelah mengambil Set B.

Testimoni 1:  Susu semakin banyak hasil dari Set B dan power pumping  Testimoni 2 :  Pengambilan Set B+ Vitamin E+ ESP + Ostematrix mengekalkan kecergasan badan dan mengembalikan bentuk tubuh badan seperti yang asal  Testimoni 3  :  Pengambilan Set B + ESP + Osteomatrix selain menguatkan tulang, membantu dalam proses pelawasan bayi
  Seronoknya ibu-ibu ini dengan hasil yang mereka perolehi daripada Set B. Bukan sahaja mereka malah Set B juga mampu membantu bayi melawas dengan lebih baik.  Anda berminat dengan set ini? Boleh pm saya di fb atau sms saya di 019 3937880.

0 comments:

Post a Comment