Suplemen di bulan Syawal

Assalamualaikum wbt..

  Alhamdulillah, ramadan telah berlalu dengan penuh rahmat. Sudah pastinya kita menantikan kehadiran syawal untuk menyambut kemenangan kita menahan hawa nafsu dibulan ramadan. Sempena bulan syawal ini, pasti pelbagai aneka juadah yang dihidangkan untuk para tamu. Kebanyakan dari makanan yang dhidangkan mempunyai tahap kolestrol yang tinggi dan gula yang tinggi.  Bagi mengekalkan kesihatan yang optimum dibulan syawal ini, apa kata kita menggalakkan pengambilan suplemen dibulan syawal. Mari kita lihat apa suplemen yang sesuai diambil untuk bulan syawal..
  Garlic Shaklee adalah berasal daripada bawang putih dan mempunyai banyak faedah. Bawang putih secara tradisinya digunakan untuk melegakan batuk, selsema dan membantu pengedaran darah yang baik. Bawang putih juga merawat Kandida Albikons sejenis yis yang disebabkan oleh pil perancang, antibiotik, kencing manis, tekanan dan sembelit.

  Garlic Shaklee membantu dalam mengurangkan kadar kolestrol dalam darah.  Pesakit koroneri-ateri yang mengambil bawang putih menunjukkan pengurangan lipoprotien yang dikaitkan dengan penyakit jantung.
  Sekiranya anda bimbang paras kolestrol dalam tubuh semakin tinggi, Garlic Shaklee adalah pilihan tepat untuk anda mengawalnya.

  Lecithin dari Shaklee lebih sinonim sebagai produk untuk mengurangkan berat badan. Walaubagaimana pun, lecithin juga mampu menurunkan paras kolestrol dalam badan kerana lecithin mampu memecahkan lemak dalam tubuh. 

  Bagi mereka yang risau tentang paras kolestrol dalam tubuh dan kenaikan berat badan, anda boleh mencuba suplemen ini.


  Peppermints Ginger Plus diperbuat daripada halia yang dapat memeliharan saluran penghadaman dan membantu melegakan rasa senak perut.  Pudina dalam suplemen ini juga mampu memberi rasa nyaman pada perut dan mengalakkan sistem pengahadaman secara sihat.
  Shaklee Peppermints Ginger Plus juga mengandungi herba asli pudina, jintan manis dan jintan hitam yang boleh melegakan sistem penghadaman.  Pil ini juga boleh dihancurkan dan dicampur dengan air panas untuk minuman herba semulajadi. 
  Beminat untuk mendapatkan produk ini dan ingin mendapatkan konsultasi percuma mengenai produk? boleh lah terus menghubungi saya di 019 393 7880 atau emailkan pertanyaan anda di nurraihannah20@gmail.com atau boleh add saya dalam fb untuk chat secara langsung berkenaan produk.


0 comments:

Post a Comment